USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

В Україні збирають кошти на «Ловця Шахедів». Серед усіх, хто задонатить, розіграють браслети з автографом Залужного

14 Жовтня 2022 14:11
Monobank спільно з UNITED24 і блогером Лаченом запустили збір коштів на «ловця іранських дронів». Загалом хочуть зібрати 100 млн грн. Серед усіх, хто задонатить, розіграють браслет з металу останньої довоєнної партії «Азовсталі» з написом «Вірю ЗСУ» – 20 з них із автографом головнокомандувача Валерія Залужного.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров:

«Разом з Моно, Лаченом та UNITED24 запускаємо збір на «Ловця Шахедів». Це кодова назва для системи протидії дронам, яка допоможе знищувати ворожі БПЛА.

Щоб підкреслити всю важливість цього збору, до Дня захисників і захисниць України ми зробили 1000 ексклюзивних браслетів з останньої довоєнної партії Азовсталі з написом «Вірю в ЗСУ». Cто браслетів власноруч підписав Головнокомандувач Валерій Залужний. Браслети не можна купити, а тільки виграти за донат від 5 грн на банку в Моно. (https://send.monobank.ua/jar/A2E4m8GEQK)

Наша ціль – зібрати 100 мільйонів гривень на систему протидії дронам. Ми не можемо розкрити їх виробника та назву, але вона точно допоможе виявляти та знищувати ворожі дрони. Захистити від ударів наші об’єкти критичної інфраструктури. Саме такі системи стоять на озброєнні країн НАТО.

Збір триватиме з 9:00 14 жовтня до 23:00 15 жовтня.

Результати будуть опубліковані в телеграм-каналі «ОГо!» 16.10.2022 о 17:00.

Донатьте, щоб допомогти армії та виграти браслет-символ української незламності.

Дякую партнерам: Групі Метінвест, SOVA та Новій пошті за новий етап нашої ініціативи. А Монобанку та Ігорю Лаченкову – за системну підтримку захисників та захисниць».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus