USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

В Японії стався зсув ґрунту: є загиблі, пошкоджено 130 будівель

4 Липня 2021 12:40
У Японії після потужної зливи виник великий зсув ґрунту на північний захід від столиці країни Токіо.

Під час операції з пошуку вцілілих і потерпілих унаслідок зсуву у японському місті Атамі, що у префектурі Сідзуока, врятовано 19 людей. Про це повідомив прем'єр-міністр Японії Йошіхіде Суґа, передає Укрінформ з посиланням на NHK.

За офіційними даними, унаслідок зсуву постраждали дві людини і стільки ж загинуло, пошкоджено 130 будівель.

У Сідзуоці всерйоз побоюються нових зсувів. Упродовж останнього тижня в регіоні випала рекордна кількість опадів. Місцева влада наказала жителям негайно забезпечити свою безпеку, вперше в країні видавши найвищий рівень попередження про евакуацію.
Japan floods: 20 people missing after landslide sweeps through Atami, a coastal city 65 miles southwest of Tokyo. #Shizuokapic.twitter.com/4pFl3Fa1dh— Ian Fraser (@Ian_Fraser) July 3, 2021
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus