USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Луцьку дами з кавалерами «тусувались» на світському рауті. ФОТО

6 Жовтня 2010 19:20
В обласному музично-драматичному театрі вперше провели студентський бал – дівчата в сукнях та хлопці при краватках вчились любити класичну музику та танцювати вальс.

Дійство із назвою «Осінній бал», яке відбулось 5 жовтня, організували силами студентської ради Луцького національного технічного університету і міської організації «Батьківщина молода» та приурочили до Дня працівника освіти.

Під музичний супровід ансамблю камерної музики викладачів музичної школи №1 молодь пробувала свої сили у бальних танцях.




Для тих, хто в танцях є аматорами, майстер-клас влаштував танцювальний колектив «Дежавю» під керівництвом танцмейстерів Альони Мартинюк та Олега Кліщука. Вони навчали усіх охочих тонкощам повільного танцю.




Ті, котрі танцювати не наважувались чи не хотіли, спостерігали за танцюючими парами. Серед них були й викладачі ЛНТУ.



Проректор з науково-педагогічної роботи ЛНТУ Олександр Бондарський розповів, що такий захід «політехом» влаштовується вперше. Однак він сподівається, що «Осінній бал» стане традиційним для його студентів.

«Ми часто зустрічаємось. Але, як правило, ви у джинсах, светрах, а сьогодні – яка краса перед нами. Перший танець показав, що ви справжні леді і джентльмени», – звернувся до студентів викладач.

Привітати студентів зі святом інтелігентності прийшов і голова Волиньради Анатолій Грицюк.

«Осінь – унікальна пора року. Ми, організовуючи цей захід, хочемо, щоб ви, шановні викладачі, студенти, насолоджувалися чарівною класичною музикою, щоб відчули унікальність прекрасних танців, щоб мали нагоду познайомитись між собою. Хочу, щоб сьогоднішній вечір був пам’ятним для кожного із вас», – сказав чиновник.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
люди Показати IP 6 Жовтня 2010 22:09
Яке убожисько, Грицюк і бальні танці... 8-11 фото - приколи....підтакані - підсмикані доярки із хверми Грицюка...
VSC до люди Показати IP 7 Жовтня 2010 10:09
Доярки как доярки. А кто учиться в луцких вузах? Вот такие доярки и учатся. Вот на таких мероприятиях есть шанс, хоть на пол-процента, расширить свой кругозор. Как говаривал основоположник:"Бытиё определяет сознание".
ХЄК Показати IP 6 Жовтня 2010 23:26
Хотів написати позитив, але коли побачиа алкопийло "Советскоє", зрозумів, що це звичайний наркополітичний захід.
Сергій Показати IP 7 Жовтня 2010 09:27
До автора фотографій. За ці фото у народі кажуть, що треба руки відбивати!!!! Принаймні, потрібно горозонт тримати. Таке враження, що люди на фото падають і завалюються один на одного. А бал був супер !!!
VSC до Сергій Показати IP 7 Жовтня 2010 10:30
Традиционно одно из самых слабых мест этого сайта - это фотографии.
Скажена Мама Показати IP 7 Жовтня 2010 10:35
Людина посприяла тому, щоб у студентів було свято. Нічого поганого в цьому не бачу. А за доярок, то мабуть деяким коментаторам якась "доярка" колись відмовила і от виникла глибока душевна травма, комплекси, коли люди починають гнати на всіх. Або Грицюк відмовив - теж варіант )) Це з розряду "всі баби - с...". Мені таких людей шкода, вони ж глибоко в душі гарні і добрі. Можливо ви, VSC, хочете про це поговорити? ))))))
VSC до Скажена Мама Показати IP 7 Жовтня 2010 10:41
Вы вероятно, не совсем адекватно воспринимаете прочитанное. Рекомендую - не выхватывать одно слово, а читать предложения целиком.
Скажена Мама до VSC Показати IP 7 Жовтня 2010 11:33
Я прочитала. Тільки шо перечитала ше раз ))) Галяк, те саме враження! )) Просто за доярок образливо. Гарні дівчатка, може, то єдиний шанс раз в рік ту сукню єдину гарну одягти, а тут на тобі - доярки. Да, на деяких фото видно, що проблеми зі смаком, але ж про смаки не сперечаються. Коротше кажучи, я тут суто свою бабську думку висловила )))
VSC до Скажена Мама Показати IP 7 Жовтня 2010 17:01
Если обиделись за "доярок", то почему вас не шокировал заголовок? Вам понравилось сочетание - дамы, кавалеры, тусовались, светский раут?
Ярослав Показати IP 7 Жовтня 2010 10:36
От шкода, шо не там вчуся (((
Луцький Показати IP 7 Жовтня 2010 10:53
А мені захід сподобався, гарно було. А кожен хто прийшов відчув себе по іншому, це не якась дискотека в джинсах і світерах, такі заходи підвищують рівень культури молоді. Принаймні я так вважаю.
VSC до Луцький Показати IP 7 Жовтня 2010 11:11
И я о том же.
Zheniok Показати IP 7 Жовтня 2010 16:14
Грицюк вже тирить ідеї в Главацького, докотився((((
Олег до Zheniok Показати IP 7 Жовтня 2010 16:51
Покажи мені хоч один захід такого рівня, організований Главацьким
Zheniok до Олег Показати IP 7 Жовтня 2010 22:15
справа не в рівні,а в самій концепції, Главацький шоумен, тер Грицюк захтів під нього закосити
НАЗЯзРІВНОГО Показати IP 7 Жовтня 2010 16:27
КРУТО
Олена Показати IP 7 Жовтня 2010 16:50
Я там була. Дуже сподобалось!
Ярослав Показати IP 7 Жовтня 2010 16:52
Грицюк нормальний мужик: і майданчик зробить, і школі допоможе і свято організує. Працює!
Zheniok до Ярослав Показати IP 7 Жовтня 2010 22:07
плЯ аж заплакав, совковий піар це канечно вещЬ
Вікуся Показати IP 7 Жовтня 2010 21:36
я вам так скажу...ті хто проти Грицюка, це явно не з проста так пишуть...а сюди вмішувати політичні погляди не потрібно, і одзивати дівчат також не варто...і взагалі перш як судити людину потрібно уважно прослідкувати за собою...а то ...... це раз, а два ідея організувати бал була не Грицюка, а він поміг в його організації..та сприяв його проведенню..
KaTЯ Показати IP 7 Жовтня 2010 23:46
Люди ви подуріли??? Це не банальний піар, оскільки він тільки допоміг, а придумав і організував все не він...так що не треба ля ля...як можна судити якщо вас там не було..це всього тільки фото!!! Це по перше, друге те, що яке ви маєте право судити дівчат..?? перш як судити когось, потрібно глянути на себе і добре обдумати!!!
я :-) Показати IP 15 Жовтня 2010 17:49
А я б сказала, що дівчата в білих сукнях зовсім не схожі на "доярок")))) А хто їх не був там і їх не бачив, тому дуже не пощастило))) мабуть вас заздрість душить теж на бал хочеться ;-)))))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus