USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В опозиції підозрюють, що вибори у Луцьку сфальсифікують

3 Листопада 2010 17:04
Представники опозиційних політичних сил увечері 2 листопада збиралася біля міської виборчої комісії, оскільки, з їх слів комісія мала намір організувати секретне засідання вночі.
Голова фракції «Наша Україна» облради Сергій Слабенко розповів: «Надійшла певна інформація про те, що може відбутися засідання територіальної виборчої комісії в місті Луцьку. Яка, можливо, могла би встановити якийсь підрахунок голосів, визнання окремих переможців або результатів волевиявлення», - пише ВІП.
Нагадаємо, 1 листопада голова Луцької міської організації ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт у своїй оцінці процесу підрахунку голосів у Луцьку заявляв, що «на багатьох виборчих дільницях відбулася фальсифікація».
«Так стверджувати мені дозволяє той факт, що за результатами підрахунку є велика різниця між результатами голосування за окремі політичні партії до міської та обласної рад, чого в принципі за логікою не повинно бути», - сказав тоді Пустовіт і додав, що у нього «багато питань по Партії регіонів».

Стверджуючи про можливі фальсифікації, представники опозиції також наводять результати першого туру президентських виборів. Тоді, за повідомленнями Луцької окружної виборчої комісії у січні за Юлію Тимошенко віддали голоси 48,45% лучан. Що кардинально відрізняється від результатів підрахунку голосів, які вели політичні партії на виборах 31 жовтня у Луцьку. За цими даними партія, яку очолює Юлія Тимошенко, у Луцьку набрала близько 21 відсотка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Виборець Показати IP 3 Листопада 2010 18:30
Певно що без фальсифікацій, і то неабияких, не обійшлося. Бо інакше як пояснити, що регіонали набрали стільки голосів на Західній Україні?! Читаєш - і дивуєшся: регіони вперше пройшли в Львові, в Івано-Франківську. Не може такого бути. Не для того Янукович прийшов до влади, щоб робити людям добро. І всі це чудово розуміють. Просто на нинішніх виборах Партія регіонів, маючи значно більше повноважень, отримала чудовий шанс провести своїх до влади на місцях. Адмінресурс своє зробив
Петрович Показати IP 3 Листопада 2010 18:37
Повністю погоджуюся з попереднім коментатором: голоси демократичних сил нагло вкрали. МОжливості для фальсифікацій були безмежні. Наприклад моя жінка лежить в роддомі - нібито в неї спецдільниця виходить. До неї прийшли і запропонували проголосувати, що вона і зробила. Вона могла легко поїхати до себе в Гараджу і ще й там проголосувати: бо звідки б там знали, що вона вже проголосувала? От так-то... Є над чим помислити. Але кому воно треба?
Ольга Показати IP 3 Листопада 2010 18:43
люди, які на цих виборах віддали свої голоси за Партію Регіонів, зуміли її оцінити, а Янукович за пів року свого президентства зробив добра більше ніж Тимошенко за 5 років... про це говорять факти. сама працювала у дільничній комісі - щось десь підмінити було не можливо.
петро до Ольга Показати IP 3 Листопада 2010 23:15
ви ПРодались антиукраїнським силам чи ПРосто подобається бути малоросом? смішно таке читати
Ko3bMa Показати IP 3 Листопада 2010 22:39
а коли в нас після виборів опозиція не казала про фальсифікації)))
Inna Показати IP 4 Листопада 2010 09:56
якого ж такого добра він зробив??? Людина в якої інтелект =0, не знає історої своєї держави,неговорячи про інші країни, плутає "чорне з білим", багато ще добра зробить для України за 5 років!
Лучанин Показати IP 4 Листопада 2010 10:43
100% фальсифікацій тьма інакше як "Наша Україна" набрала хоч щось ? (((
TFA Показати IP 4 Листопада 2010 11:25
Inna, Ви впевнені, що саме Янукович країною керує? ;)
Ніна Показати IP 4 Листопада 2010 12:03
Я одного не розумію. Якщо голос виборця можно легко сфальсифікувати, що й робиться, то навіщо викидати мільйони на вибори? Тільки для підтримки іміджу демократичної держави в світі? І які смішні всі ми, прості люди. Щопару років самі обираємо собі гнобителів, замість того, щоб їх змести, а загарбане ними - націоналізувати.
Inna Показати IP 4 Листопада 2010 16:18
TFA, це питання не до мене,а до Ольги ;) так ясно хто керує."ПРостий" хлопець який має свою країну,свого президента,футбольний клуб...і ще багато всього ))
TFA Показати IP 4 Листопада 2010 21:38
Ні, то якраз Вам :) Ви ж писали, що інтелект 0, натякаючи на Януковича, хоча він мало що вирішує, так само як і Обама в Америці :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus