USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Україні готують акцію проти перегонів Януковича

1 Липня 2011 14:21
Екологічні активісти 2 липня у Києві будуть протестувати проти руйнування заповідників учасниками автогонок UkraineTrophy2011.
Про це повідомляють Українські новини із посиланням на Національний екологічний центр України.
У день старту пробігу активісти в масках тварин прийдуть на площу Незалежності й будуть роздавати водіям листівки з картами меж Поліського і Рівненського заповідників.
Також листівки будуть містити інформацію про відповідальність водіїв у разі заїзду на території природно-заповідного фонду.
Нагадаємо, перегони на джипах по бездоріжжю UkraineTrophy2011 відбудуться з 2 по 8 липня.
Маршрут проходить із Києва в Шацький національний природний парк. Керівник проекту Ukraine Trophy 2011 пообіцяв, що гонщики не будуть прямувати через заповідники, але докладний маршрут дотепер залишається засекреченим.
У змаганнях візьмуть участь близько 200 важких машин, у тому числі й авто сина Президента Віктора Януковича-молодшого.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
sukoman Показати IP 1 Липня 2011 14:32
Амінь.
Лучанин Показати IP 1 Липня 2011 23:02
Знову зачепились за прізвище. Треба прослідкувати щоб заповідниками не їздили, як і обіцяють. От і все. А маршрут має бути засекреченим, щоб учасники не вивчили вдосконало його наперід. Набагато цікавіше їхати коли не знаєш куди. Інакше можна просто по стадіону круги нарізати.
вояк УПА Показати IP 2 Липня 2011 21:31
Зупинимо, чи ні, ось в чому суть.Адже попруться заповідниками.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus