USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вакарчук не піде у президенти у 2019

28 Січня 2019 09:44
Лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук заявив, що не буде балотуватися на посаду президента України у 2019 році.

Про це він розповів у своєму зверненні, опублікованому на офіційному YouTube-каналі артиста.

«Я неодноразово заявляв, влада як така, президентський пост як такий – мені не цікаві. Мене цікавлять справжні зміни в країні! І щоб розставити всі крапки над «і», зняти всі питання, офіційно заявляю: я, Святослав Вакарчук, не братиму участі в президентських виборах 2019 року», – наголосив артист. За словами Вакарчука, він добре усвідомлює, що зараз, у джинсах «може зробити більше для країни, ніж вдягнувши краватку».

«І я не збираюся стояти осторонь. Кожного дня, спілкуючись з людьми, я відчуваю їхнє розчарування і зневіру. Я бачу, як корупція і несправедливість роз’їдають нашу країну зсередини. Я бачу, як безпринципність політиків і жадібність чиновників роблять нашу країну слабшою. Так не має бути! І нам під силу це змінити! Разом з моєю командою, я працюватиму над тим, щоб проєвропейські сили перемогли. Я працюватиму над тим, щоб привести у владу якомога більше молодих професіоналів – людей майбутнього, тих, для кого справедливість і державні інтереси – понад усе! Я вірю – справжні зміни можливі! І не важливо, у піснях чи в політиці, я завжди буду з вами на цьому шляху – шляху справжніх змін!» – пообіцяв лідер ОЕ.
Зауважимо, раніше ЗМІ повідомили про те, Святослав Вакарчук може підтримати президента Петра Порошенка на виборах глави держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Всезнайко Показати IP 28 Січня 2019 09:58
Так йому й не світила перемога...
Анонім Показати IP 28 Січня 2019 10:19
От і добре,краще ті гроші хворим і дітям сиротам віддати,змінити їхнє життя,а не викинути як інші на вітер.
Просто Показати IP 28 Січня 2019 10:31
Нехай іде поплаче.
Анонім Показати IP 28 Січня 2019 11:48
Лучше с шапкой горлопань возле метро, пока оно еще не закрылось...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus