USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Вакарчук заявив, що заради змін у країні готовий пожертвувати творчістю

29 Жовтня 2018 17:24
Музикант Святослав Вакарчук заявив, що не може стояти осторонь і якщо знадобиться обмежити себе у творчості заради того, щоб з усіма змінювати країну, то готовий це зробити.

Про це він розповів 29 жовтня у Харкові на зустрічі-дискусії зі студентами, повідомляє "Українська правда".

Зазначається, що так Вакарчук прокоментував тезу, що у багатьох українців він наразі більше асоціюється з політичним діячем, аніж з музикантом.

"Я би дуже хотів, був би щасливий, якби на запит мого імені виходила тільки музика, тільки пісні, нові відео в YouTube, концертні записи. Але я так не можу", - сказав він.

"Я не впевнений, що я самотужки зможу щось змінити. Більше того, я впевнений, що самотужки не зможу щось змінити. Я думаю, що тільки разом ми зможемо щось зробити", - додав Вакарчук.

Музикант наголосив, що своїми сильними сторонами вважає вміння надихнути людей, об’єднати якоюсь ідеєю.

"Я роблю це на сцені, будучи музикантом та громадським діячем", - заявив він.

"Чи станеться так, що я колись буду робити це на сцені чи в інших місцях, будучи політиком? Питання відкрите. Але стояти осторонь я точно не можу. Якщо потрібно буде принести в жертву творчість, обмежити себе в творчості, заради того, щоб змінювати країну разом з усіма, я готовий принести таку жертву", - сказав Вакарчук.

Раніше лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук ухилявся від відповіді на пряме питання, чи збирається балотуватися в президенти та заявив, що посада президента його не цікавить.

"Якщо ви хочете почути щось конкретне - трошки потерпіть", - казав він.

Наприкінці вересня Вакарчук опинився серед лідерів імовірних кандидатів у президенти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я Показати IP 29 Жовтня 2018 17:38
тепег ще й Вакагчук буде політиком, дегжавним діячем... капець..
скептик Показати IP 29 Жовтня 2018 18:28
цява !!!!! не треба !!!!!! народ не витримає твоєї пожертви !!!!!!!!!
Анонім Показати IP 29 Жовтня 2018 18:39
"ЗАРАДИ ЗМІН У КРАЇНІ ГОТОВИЙ ПОЖЕРТВУВАТИ ТВОРЧІСТЮ"))), краще хай поцікавиться чи потрібний він зі своїми змінами,а то такі заяви...хай краще співає" і всєє буде добвее".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus