USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Де хоч одна відрубана рука? Ось у мене відрубані дві ноги, - ветеран АТО звернувся до Порошенка

23 Березня 2019 22:49
Екс-командир саперного взводу 20-го мотопіхотного батальйону 93-ї механізованої бригади Анатолій Фатєєв висловив обурення чинному президенту Петру Порошенку у його політиці потурання корупціонерам при владі.

Крім того, героїчний екс-військовий, який у червні 2015-го підірвався на міні під Мар'їнкою, внаслідок чого втратив обидві ноги, закликав Порошенка дотриматися обіцянки та гідно покарати «кровопивць», які наживаються на простих українцях та армії. Інакше на них чекає народний гнів.

Про це йдеться у відеозверененні Анатолія Фатєєва до Петра Порошенка.

«Я висловлюю величезне невдоволення вашими діями і вашою політикою, які допомогли прийти до влади казнокрадам. Я як ветеран вам заявляю, що це - через ваше поблажливе ставлення до Ваших цих «любих друзів», які присмокталися до державного корита і смокчуть з народу гроші, як кровопивці. а тим більше з армії, хлопців, які воюють на старій техніці...Зла не вистачає на все це. Коли-небудь ми доберемось до всіх цих казнокрадів і не руки будемо їм відрубувати, а голови, якщо у вас не вистачає розуму, совісті й честі зробити це.

Хочу запитати, коли вже хоч одна рука буде відрубана? Ось у мене відрубані дві ноги, на війні, міною. Хоч одна рука?» - звертається до Петра Порошенка Анатолій Фатєєв.
17 березня під час виступу президента України Петра Порошенка на зустрічі з виборцями біля Михайлівського собору у Києві сталася сутичка між його прихильниками та опонентами. На зустріч прийшли молоді люди із саморобним плакатом «Де відрубані руки?», натякаючи на раніше зроблені заяви Порошенка, що корупціонерам треба відрубувати руки, якими вони крадуть. До людей з плакатом підійшли прихильники Порошенка і почали виривати плакат, сталася сутичка, порвали плакат. Опоненти кричали: «Ганьба!».

Нагадаємо, начальник управління місцевого СБУ Олексій Кутовий вирвав з рук журналіста Євгена Куксина плакат під час візиту Петра Порошенка до Чернігова.

Також, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, під час візиту гаранта на Волинь люди принесли банери з питаннями «Свинарчуків за ґрати», «Хто покриває бізнес на крові?» та цікавляться, скільки президент заробив на війні з Росією. У Луцьку навіть виник словесний конфлікт між прихильницею Порошенка та чоловіком, який його критикує, що переріс в шарпанину. Жінка порвала плакати з незручними для Порошенка запитаннями, чоловік хотів цьому протидіяти, з чого і почався конфлікт.

Нагадаємо, журналісти проекту «Bihus.info» опублікував розслідування, у якому йдеться про те, що син заступника секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олега Гладковського Ігор був безпосереднім учасником мільйонних схем з розкрадання в оборонному комплексі. Загалом журналісти встановили щонайменше 250 мільйонів гривень, зароблених через 3 основні фірми-прокладки. Такою фірмою виступала навіть «Кузня на Рибальському», яка тоді належала Петру Порошенку. Президент фактично визнав достовірність розслідування «Наших грошей» і звільнив Олега Гладковського з посади заступника секретаря РНБО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Волинь Показати IP 24 Березня 2019 01:18
Анатолій агент кремля
Москаль Показати IP 24 Березня 2019 07:15
Бог все видит...
Оксанка до Москаль Показати IP 25 Березня 2019 14:28
коментар було видалено
Порошенко Показати IP 24 Березня 2019 07:29
Ви втратили ноги не за мене а за майдан ы Украъну.
777 Показати IP 24 Березня 2019 11:34
наивный....вы сами привели его к корыту,теперь он жрет за обе щеки,а вы за это платите,кто ногами а кто и жизнью.
Тор Показати IP 24 Березня 2019 11:34
Коли мозок пороха не контролює язика, і того що він говорить, коаще відрубати той язик

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus