USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

«Вберегти особовий склад»: з бюджету Луцька виділили 2 мільйони для 100-ої бригади тероборони

28 Вересня 2022 16:46
2 мільйони гривень виділили з бюджету Луцької територіальної громади на потреби 100-ої окремої бригади територіальної оборони. Кошти спрямують на купівлю засобів зв’язку, що допоможуть вберегти особовий склад кадрового формування під час воєнних дій.

Про це стало відомо під час пленарного засідання сесії Луцької міської ради 28 вересня.

Кошти виділили у межах внесення змін до рішення міської ради «Про Програму покращення матеріально-технічного забезпечення військових частин, проведення заходів територіальної оборони та мобілізаційної підготовки на території Луцької міської територіальної громади на 2022 рік».

Подякував обранцям громади особисто та від імені командира Олександра Адамовича колишній депутат Луцької міської ради Андрій Козюра, який нині несе службу в одному із батальйонів 100 ОБрТрО.

Тероборонівець зазначив, що сьогодні його переповнюють непересічні емоції від перебуння у сесійній залі, хоч і не в якості депутата. Він подякував колишнім колегам за внесені зміни до бюджету, у відповідності до яких батальйон А7062 100-тої окремої бригади територіальної оборони України отримає 2 мільйони гривень.

«Ці кошти спрямують на засоби зв’язку, а тому вони надзвичайно потрібні. Це основна потреба, необхідна для того, щоб вберегти особовий склад під час воєнних дій і мати безпечний зв’язок. Приємно, що ми всі йдемо до спільної перемоги, працюючи над захистом суверенітету кордонів України. Всі ми: ЗСУ, тероборона, добровольчі формування та органи місцевого самоврядування – працюємо на спільну перемогу», – наголосив Андрій Козюра.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 28 Вересня 2022 18:54
Від якої небезпеки ви збераєтесь вберегти особовий склад?( перебуваючи на Волині?). Складаєця враження що наша ТРО перебуває в зоні бойових дій на сході)))))
Андрій Показати IP 28 Вересня 2022 19:14
Дивна скупість міської ради особливо в цей нелегкий для військових час :( Давайте трошки математики: Батальйон складається з декількох рот і окремих взводів. Залежно від національних особливостей військової організації, чисельність батальйону на сучасному етапі коливається в межах від 400 до 800 осіб. Давайте візьмемо меншу кількість 400 чол. При заробітній платі 30000 грн. (а вона може бути і вища) з зарплати в Луцьку казну стягується податок ПДФО в розмірі 18% від заробітної плати а це 5400 грн. 5400*400чол= 2160000 грн в місяць сплачують в міську казну військовослужбовці ті яким міська рада сьогодні виділила меньше ніж вони самі сплачують....СОРОМ
Й2 Показати IP 28 Вересня 2022 19:42
Козюра в ТРо, о який герой! І служить ніби і не париться, що в зону бойових дій пошлють. Патріот одним словом. Таких хитрих там багато, Чому не роблять ротації з хлопцями, які в зоні бойових дій, якось не справедливо це.
І Показати IP 29 Вересня 2022 08:45
Привид міста)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus