USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вдова Маккейна – серед кандидатів на його посаду в сенаті

27 Серпня 2018 14:17
Кандидатуру вдови сенатора від штату Арізона Джона Маккейна Сінді розглядають на його посаду в сенаті.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на The New York Times .

Як зазначається, після смерті Маккейна губернатор Арізони Даг Дьюсі має обрати того, хто займе його місце до 2020 року, коли пройдуть вибори сенатора від штату.

"Серед імен, що розглядаються, за словами республіканців Арізони, є вдова Маккейна - Сінді, колишній сенатор Арізони Джон Кайл і два колишні члени Палати представників Джон Шадегг і Метт Салмон", - йдеться у повідомленні.

Видання підкреслює, що вибір Дьюсі надзвичайно важливий. З одного боку, від губернатора вимагають знайти кандидата, близького Маккейну по духу, який готовий виступити проти президента. З іншого боку, його закликають поставити на цей пост республіканця – прибічника Дональда Трампа.

Нагадаємо, американський сенатор Джон Маккейн помер 25 серпня. Його поховають у столиці штату Меріленд Аннаполісі 2 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 27 Серпня 2018 14:25
Але баба шустра, ше не встигла чоловiка поховати по людськи, а вже а полiтику полiзла

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus