USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Великобританія запідозрила російських журналістів у шпигунстві

3 Грудня 2018 07:00
Міністерство оборони Великобританії запідозрило журналістів Російської Федерації в шпигунстві після того, як вони намагалися проникнути на одну з військових баз країни.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Daily Mail.

За їх даними, 21 листопада камери відеоспостереження військової бази в графстві Беркшир зняли журналіста "Першого каналу" Тимура Сіразієва і оператора Дмитра Волкова в районі штаб-квартири 77-ї бригади збройних сил Великобританії, що займається питаннями кібербезпеки.

Повідомляється, що російські журналісти зі свого автомобіля вели відеозйомку.
Силовики негайно поінформували міністра оборони Гевіна Вільямсона, після чого почалося розслідування інциденту. Військовим розіслали фото російського журналіста і попередили про необхідність уникати розмов і будь-якої взаємодії з ним, а також негайно повідомляти поліції про його появу біля військових об'єктів.
Слід зазначити, що 77-ї бригада займається кібербезпеки, боротьбою з терористичною пропагандою в інтернеті, психологічними операціями, а також роботою в соціальних мережах. Після зйомок в ефірі телеканалу був показаний сюжет про британську "фабрику тролів", в якій фігурувала ця бригада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українець Показати IP 3 Грудня 2018 10:55
Клоуни. Зйомка велася за межами військового об'єкта, що чітко видно на фотографії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus