USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Венеційська комісія опублікувала висновки щодо українського освітнього закону

11 Грудня 2017 15:08
Європейська комісія за демократію через право (Венеційська комісія), сьогодні оприлюднила свій висновок щодо положень нового Закону України "Про освіту" стосовно викладання державною мовою, мовою меншин та іншими мовами, передає УНН з посиланням на сайт комісії.

Висновок щодо положень Закону "Про освіту" від 5 вересня 2017 р. стосовно використання державної мови та меншин та інших мов у освіті України з 25 сторінок було затверджено на 113-му пленарному засіданні Венеційської комісії, що відбулось 8-9 грудня 2017 року.

Поради основані на коментарях 5 членів комісії, що представляють Прийнята Венеціанською комісією членів комісії від Мальти та Бельгіі, заступника члена комісії від Італії, експерта Європейської хартії регіональних мов та мов меншин та експерта Рамкової конвенціі про захист національних меншин.

ЧИТАТИ ЩЕ: УГОРЩИНА ПРОГРАЛА МОВНУ СУПЕРЕЧКУ З УКРАЇНОЮ У ВЕНЕЦІЙСЬКІЙ КОМІСІЇ

Нагадаємо, 8 грудня, Європейська комісія за демократію через право (Венеційська комісія), офіційно затвердила свій висновок щодо положень нового Закону України "Про освіту" стосовно викладання державною мовою, мовою меншин та іншими мовами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Степан(Крымчанин) Показати IP 11 Грудня 2017 17:53
А де сам висновок?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus