USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Версія водія – особиста неуважність: деталі аварії з патрульними в Луцьку

6 Липня 2020 16:01
Керівник патрульної поліції Волині Андрій Крутень дав коментар журналістам з приводу аварії, яка сталася вранці 6 липня за участю двох поліцейських на службовому авто.

Брифінг з цього приводу відбувся у післяобідню пору 6 липня, повідомляє Конкурент.

За словами Андрія Крутня, Державне бюро розслідувань наразі розглядає декілька версій трагедії. Андрій Крутень додав, що патрульний Олександр Волошин, який сильно постраждав в ДТП і наразі перебуває в реанімації, був на пасажирському сидінні.

Натомість його колегу, який кермував службовим авто, вже відпустили з лікарні додому. У нього немає важких травм й він вже спілкується з представниками ДБР.

Андрій Крутень додав, що версія водія – особиста неуважність.

До слова, за інформацією начальника управління патрульної поліції у Волинській області, загалом наразі 6 автомобілів із автопарку патрульних мають ушкоджень через ДТП.
Як повідомлялося, вранці 6 липня двоє патрульних на службовому автомобілі Mitsubishi Outlender врізалися в електроопору. Наразі один з них – 25-річний Олександр Волошин – перебуває у вкрай важкому стані. У нього – складна політравма, складна черепно-мозкова травма, крововилив у черевну порожнину, перелом кісток тазу.

Оновлено

На жаль, 7 липня Олександр Волошин помер у лікарні внаслідок отриманих у ДТП травм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Юра Рабон Показати IP 6 Липня 2020 16:12
На інтерв'ю час має, а на кров і допомогу постраждалому колезі часу немає??! Понищені авто мають ремонтувати власним коштом такі водії, самі загроза людям!!!
Qwerty Показати IP 6 Липня 2020 17:18
Колись шоферами в міліцію брали з класністю, або гонщиків з ДТСААФу
дідо до Qwerty Показати IP 6 Липня 2020 17:31
Колись водіями працювали ті .хто був нездатний бути міліціонером.Це просто випадок,бо не користуються ременями
Активіст Показати IP 6 Липня 2020 17:28
Пора їх вже пересаджувати на велосипеди. І дешевше і для них безпечніше.
Народна прокуратура Показати IP 6 Липня 2020 17:29
Подія набула резонансу, тому коментар дати було потрібно, це, скоріше за все, не його ініціатива, а журналістів. І стосовно відшкодування заподіяних поліції збитків питання вирішуватиметься за результатами розслідування, так що не хвилюйтесь. А постраждалого хлопчину шкода
Луцьк Показати IP 6 Липня 2020 17:40
Людину звістно шкода, але якби користувалися пасками безпеки, таких травм б не було
Радувець Ларіса Показати IP 6 Липня 2020 18:22
Була люта пагоня? Шпійонів ловили?
Дмитро Показати IP 6 Липня 2020 18:56
Такі ушкодження передку авто дають підставу припустити, що швидкість була більша від 50...70. Ну і ремені безпеки само собою. Прикро... молоді пацани...
Друг Показати IP 6 Липня 2020 19:50
Тут ніякі ремені не рятують. Подивіться уважно на місце удару, ступінь заминання в бік пасажира. Однозначно страждають ноги і боковий удар головою в скло дверей. Моя версія: швидше за все були пристебнуті, інакше лобове скло вибили б обоє головою. Всяких розумників з ведосипедами і т.д. прошу вгамуйтесь! Хлопець з важкими травмами, майте сміливість як мінімум не гадити під кожним постом. Кожна думка має право на життя, але тільки тоді коли всі здорові. Дякую всім за допомогу для Сашка!
Лучанин Показати IP 7 Липня 2020 15:23
де відео з РЕЄСТРатора ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus