USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ветерани футболу змагаються в Луцьку у міжнародній зустрічі

26 Серпня 2017 13:33
Міжнародний турнір з футболу серед ветеранів відбувається в Луцьку з нагоди Дня Незалежності та Дня міста Луцька.

Спортсмени з Волині, Білорусі та Польщі два дні змагаються на стадіон СНУ імені Лесі Українки. Фінальні протистояння тривають 26-го серпня.

Як розповів начальник управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець, тут зібралися не дилетанти, а учасники першості ще Радянського Союзу, хто розвивав спорт та надихав нинішніх чемпіонів. Тому цей ветеранський турнір досить престижний, а футбол - видовищний.

«У ці знаменні дні до Дня Незалежності, Дня міста Луцька спортсмени теж вносять свій вклад у святкові заходи. Відтак, в рамках міжнародної співпраці відбуваються футбольні змагання, в яких беруть участь чотири команди з: Польщі, Білорусі та Луцька і Володимира-Волинського. Такі спілкування та зустрічі дають можливість відкрити Луцьк іноземцям та формувати позитивну думку та розвивати туристичну популярність», - розповідає Юрій Волинець.
Вперше у Луцьку спортсмен із Польщі Анджей Рожек.
«Місто нам дуже сподобалося, таке велике й гарне. Ми хочемо, аби ця співпраця тривала й надалі, й подібні спортивні зустрічі ми проводили двічі на рік. Також ми намагаємося підтримувати свою фізичну форму. Окрім цього, спільні зустрічі дають можливість інтегрувати наші культури, ставати ближчими та краще розуміти один одного», - наголошує гість.

За результатами ігор, перемогла команда футбольного клубу «Ветеран-Лучеськ» з обласного центру, зробивши подарунок усім лучанам на честь свята.

Друге місце виборола команда ФК «Володимир» (м. Володимир-Волинський), яка нині є лідером Європейської ветеранської ліги. Третє місце у команди ГКС «Белхатув» (м. Белхатув, Польща), а почесне четверте місце посіла команда ФК «Адамс» з міста Брест (Республіка Білорусь).

Переможців та призерів нагородили кубками, медалями та призами від організаторів. Також усі гравці отримали подарунки на згадку від Луцької міської ради.
Нагадаємо, вперше у Луцьку відкрили Міжнародну літню Сеньйоріаду «Спорт для всіх заради здоров’я». Відкриття змагань відбулося 25 серпня на стадіоні СНУ імені Лесі Українки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus