USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Ветлікарні в Полицях і Берестечку продають із молотка. Скільки хочуть виручити

26 Лютого 2023 10:58
У волинських селах продають пункти ветеринарної медицини. Чергові два в Полицях Камінь-Каширського району та Берестечку Луцького району виставили на торги.

Аукціони оголосило Регіональне відділення Фонду державного майна України у Львівській, Закарпатській і Волинській областях.

У Полицях під приватизацію підпало приміщення дільниці ветеринарної медицини загальною площею 54,3 кв. м, що на вулиці Волі, 3а.

Це одноповерхова будівля 1970 року побудови з бетонним фундаментом, цегляними стінами та перегородками, дерев’яними перекриттям, вікнами та дверима, підлогою з дошок і цементу та шиферною покрівлею. До споруди підведено енергопостачання.
Площа земельної ділянки, на якій розміщено нерухомість, становить 0,5041 гектара.

Стартова ціна продажу дільниці ветеринарної медицини в Полицях становить 37 687 гривень.

У Берестечку продають групу інвентарних об’єктів на вулиці Дрини Володі, 4 у складі: будинок ветлікарні загальною площею 188,4 кв. м, стаціонарний дерев’яний будинок (60,1 кв. м), цегляний гараж на два місця (58 кв. м), льох (14,8 кв. м) і колодязь.

Будинок ветлікарні збудовано в 1939 році. Це одноповерхова дерев’яна будівля. Там наявне енергопостачання та пічне опалення. Стаціонарний дерев’яний будинок і льох також зведено 1939 року, а цегляний гараж – 1973 року.
Загальна площа земельної ділянки, де розташовано об’єкти приватизації, – 0,7642 гектара.

Стартова ціна продажу нерухомості в Берестечку – 167 493 гривні.

Обидва лоти на аукціон виставлено вперше.

Цінові пропозиції від учасників прийматимуть до початку березня.

Нагадаємо, приміщення пункту ветеринарної медицини в селі Кремеш Володимирського району також продали з аукціону. За нього виручили 43 тисячі гривень. А в селі Борисковичі Луцького району на аукціоні продали будинок ветлікарні, цегляний хлів і гараж за дев’ять тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus