USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В’язня Луцького СІЗО до останніх хвилин життя тримали в кайданках. Подробиці

5 Січня 2018 12:39
Стали відомі подробиці смерті 59-річного в'язня Луцького СІЗО Ігоря Наймушина, життя якого обірвалося 26 листопада 2017 року.

Чоловік хворів на цукровий діабет і потрапив з СІЗО до Луцької центральної лікарні у вкрай важкому стані. Невдовзі у реанімації він впав у кому і помер. При цьому чоловік весь час до останніх хвилин життя знаходився в кайданках. Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

"Він прибув до нас 20 листопада у вкрай важкому та занедбаному стані, був дуже виснаженим. До такого стану могли призвести порушення в дієті, невчасно прийнятий інсулін", – повідомив завідувач реанімаційного відділення ЛМК Ярослав Семицький.

Нагадаємо, Ігор Наймушин - ветеран афганської війни та ліквідатор аварії на ЧАЕС.

Відзначимо, що під час суду судді неодноразово подавали клопотання про зміну запобіжного заходу Ігорю Наймушину у зв'язку з тяжким станом здоров'я. Однак суддя відхилив усі звернення.

Тим часом у Луцькій міській лікарні повідомляють, що до них часто привозять в'язнів з СІЗО.

Додамо, що з цукровим діабетом можна жити при правильній дієті і лікуванні. Однак у СІЗО, схоже, не належним чином стежили за станом здоров'я в'язня і не давали необхідні медикаменти. У такий спосіб його дотримали до діабетичної коми.

За даним фактом прокуратура порушила повторне кримінальне провадження, адже перше провадження по факту смерті закрили за 3 дні.

Нагадаємо, 22 жовтня у Луцькому слідчому ізоляторі помер інший ув’язнений, Дмитро Листовничий. Матері віддали понівечене тіло сина з численними травмами та забоями, а у виписці написали, що він помер природною смертю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
11 Показати IP 5 Січня 2018 13:31
Те що він протягом багатьох років підсадив пів Нововолинська на наркотики продавав всім підряд і не погано на цьому нажився цього ви не висвітлюєте а те що ветеран афганської війни то в першу чергу, щоб знову почали обговорювати яке в нас погане СІЗО!!!!!
Nj Показати IP 5 Січня 2018 13:32
то й що, що був в кайданках, він потрапив в лікарню з СІЗО, де є небезпечні злочинці, чи з курорту в кінці- кінців? Не фіг закон порушувати всім взагалі і наркотою займатись в конкретному. Чи його в люксі в Сізо мали помістити і п"ятиразовим посиленим харчуванням забезпечити? Якщо добропорядний громадянин з злиденної зарплати не може нашкребти копійок собі на лікування і обстеження, то всім нас..ть, а з асоціальними елементами носяться всі і гвалт піднімають, і лікують їх безплатно на гроші платників податків, якраз тих хто собі на лікування назбирати й не може.
Оо до Nj Показати IP 5 Січня 2018 16:13
Нетак давно вязень втікав з міськоі лікарні.через халатність лікарів.тоді охороняла поліція.
Володя до Nj Показати IP 6 Січня 2018 00:29
И знову "Аверс" у всий краси,як видання,яке видстоюе интереси злочинцив,напевно добре за це платять,помер наркоман в 60 рокив-вони на всю округу, а коли в ликарни все платно-чомусь новинки мовчать,може звидти також финансують
Анонім Показати IP 5 Січня 2018 14:31
Як пенсіонери мруть бо грошей на ліки не мають це для писак норма. А от наркоман помер то шуму. Ясно що людину шкода, але ж він сам вибрав цей шлях.
Не байдужий Показати IP 5 Січня 2018 16:07
Харчування в сізо набагато краще.ніж в лікарні.збалансоване з мясними і рибними продуктами.а які ліки дають в лікарні безкоштовно для вязнів????чи може виживе чи помре.ще не один лікар не відповідав за смерть!!!!
Тетяна до Не байдужий Показати IP 5 Січня 2018 20:33
За ціну ліків відповідає держава і фармацевти, а не лікар. Не пишіть дурниць. А за низький інтелект батьки...
Не байдужий до Тетяна Показати IP 5 Січня 2018 22:12
Видно.що ви теж лікар!!!тільки чому для вязнів є ліки,а для пенсіонерів,інвалідів чи просто бідових хворих нема??
Тетяна до Не байдужий Показати IP 6 Січня 2018 12:52
Це питання до депутатів
Ааа до Не байдужий Показати IP 6 Січня 2018 16:57
А Ти піди попробуй
таксист Показати IP 5 Січня 2018 18:44
а ще напроти сізо вибоїна на дорозі і взаглі
дід Шапокляк Показати IP 5 Січня 2018 21:13
Нмає підтвредження що він був ветераном війни в Афганістані. Ні в якіх списках його немає.
Петрович Показати IP 6 Січня 2018 03:13
Знаю особисто працівників МВС ,які проживають в квартирах наркоманів,які після того як вийшли з колонії опинились на вулиці,а потім знову в колонії.Деякі з них померли. Людину яку не вбив ні Афганістан,ні Чорнобиль але вбила наша байдужа та чорства система дуже шкода.
Володя до Петрович Показати IP 6 Січня 2018 12:21
Ти справжний д***л,напевно сам любиш наркоту
Володя до Петрович Показати IP 6 Січня 2018 16:29
А подумав би краще за долю дитей,яких вин пидсадив га наркотики,тоди не шкодував би про смерть так званого "героя" та "диквидатора"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus