USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Помер ще один в’язень Луцького СІЗО

3 Січня 2018 10:04
Помер ще один в’язень Луцького СІЗО. Про це стало відомо 2 січня.

Це вже друга смерть у цьому виправному закладі, що сталася у листопаді місяці минулого року. Чому цей факт уже вдруге замовчують, намагалися з’ясувати журналісти ТРК Аверс.

Нагадаємо, 22 листопада у Луцькому слідчому ізоляторі помер Дмитро Листовничий. Матері віддали понівечене тіло сина з численними травмами та забоями, а у виписці написали, що він помер природною смертю.

26 листопада у Луцькому СІЗО помер ще один в’язень.

Прес-секретар Західного міжрегіонального управління виконання покарань Давид Ляхович підтвердив факт смерті. За словами чиновника, чоловік помер від цукрового діабету.

Начальник Луцького СІЗО Сергій Киреєв надавати коментарі відмовився.

В’язень, який помер у СІЗО – ветеран афганської війни та ліквідатор аварії на ЧАЕС.

На момент, коли потрапив у СІЗО, чоловік був здоровим. На момент смерті вина підсудного не була доведена.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
таксист Показати IP 3 Січня 2018 11:10
листовничий помер 22 жовтня аінший помер не всізо а в закладі моз
Володя до таксист Показати IP 3 Січня 2018 13:35
Повністю згідний, черговий раз "Аверс" робить кіпіш.
Не байдужий Показати IP 3 Січня 2018 13:46
У вици 60рокив скильки людей помираэ.помер не в СИЗО.а в миський ликарни де ликували тиждень
Володя до Не байдужий Показати IP 3 Січня 2018 15:56
Я взагалі чув, що він був наркоманом та утримував наркопритон у Луцьку
правда Показати IP 3 Січня 2018 18:52
Помер луцький Пабло Ескобар Коментувати 0 07:44 27.11.2017 Поделиться… У ніч з 25 на 26 листопада в Луцькій міській клінічній лікарні помер раніше неодноразово судимий лучанин. Свого часу ЗМІ писали про те, що його затримували з великою кількістю амфетамінів та інших наркотичних речовин, повідомляє Під прицілом, посилаючись на власні джерела. Зазначимо, чоловік постійно мав проблеми з законом, а наразі перебував у СІЗО. У себе в квартирі він організував цілий наркопритон, де постійно збиралися залежні для вживання та розповсюдження наркотиків. Чоловік і сам хворів наркозалежністю та постійно вживав наркотики. Попередня причина смерті ниркова недостатность, яка зазвичай притаманна особам, які вживають психотропні речовини
Лучанин Показати IP 3 Січня 2018 19:31
Суворо зборонити зекам помирати в тюрмі. Зробили сенсацію висмоктану з пальця. В мене знайомий в 40 років медкомісію пройшов перед відрядженням та на другий день помер, бувши здоровий. Тут той аверс реально не професійно висвітлює новини.
987 до Лучанин Показати IP 3 Січня 2018 21:00
Більше схоже на заказуху журналюгам... Спочатку про одну смерть, тоді про Маневичівське відділення тепер ця смерть, що хтось дуже хоче стати начальником СІЗО, чи як це розуміти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus