USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Віче в Луцьку: резолюція, кандидати в поліцейську комісію і зміни, що починаються з себе

21 Лютого 2016 14:47
«Не будь байдужим» - так називалося віче, яке організували в центрі Луцька активісти сьогодні, 21 січня. Кількадесят лучан, які зібралися на Театральному майдані, слухали представників організацій, які два роки тому були в кожного на слуху.

Метою акції, зазначали напередодні організатори, було не тільки нагадати лучанам про криваві події на Майдані дворічної давнини, але й про те, що сьогодні так і не знайдено винуватців масових розстрілів активістів.

Під час виступів мовці Володимир Бут-Гусаїм, Олег Бондарук, Богдан Климчук, Іван Мирка, Роман Перванчук, Богдан Шиба згадували події дворічної давності. Звучали «рецепти» й змін в країні, зокрема, що зміни треба починати з себе: не давати хабарі, готувати себе для заміни нинішнім чиновниками, а для цього – бути освіченими і свідомими.
Були під час зібрання й слова про «третій Майдан, який буде останнім». А ще, Богдан Климчук розповів про власне побиття та побиття ще одного активіста Сергія Чурікова. З його слів, багатьом членам атестаційних поліцейських комісій погрожують, також погрожують представникам «Самооборони».

До слова, на згаданому зібрані прозвучали й імена кандидатур, які подаватимуть активісти до складу кадрової поліцейської комісії. Зокрема, були озвучені персоналії Артема Запотоцького (майданівець, який внаслідок отриманих поранень досі пересувається на інвалідному візку, нині – депутат Луцької міської ради, обораний у жовтні 2015 року за списками БПП) та Олександра Ніколайчука (на місцевих виборах у жовтні був кандидатом у депутати міської ради від луцького осередку «БПП ‒ Солідарність» за квотою «Народного фронту», підприємець, активіст «Самооборони Волині», помічник нардепа від Луцька Ігоря Лапіна).
Крім того, організатори зібрання зачитали резолюцію, в якій вимагають відставики уряду, Генпрокурора Віктора Шокіна (який сьогодні подав у відставку), Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, припинити переслідування бійців 51 ОМБ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 32
Тарас Чурило Показати IP 21 Лютого 2016 15:11
Зпаплюжили річницю революції Климчук, Бут-Гусаїм, це ті хто для революції зробили найменше. Ховалися тут у Луцьку, чому в Київ не поїхали?
лучанка Показати IP 21 Лютого 2016 15:22
сбор блатних і ніщих !
Сераховичі Показати IP 21 Лютого 2016 15:29
щось слабенька підтримка! гречки мало чи прийшли тільки родичі?? а пан Шиба хоче взяти реванш! - він ще той реформатор!!!
Анатоль_ Показати IP 21 Лютого 2016 15:30
Чого так мало прийшло? Де молодь?
Анонім до Анатоль_ Показати IP 21 Лютого 2016 18:40
В Польщі! Потрібно внести у ВР закон, вся молодь, яка була на майдані не має права виїзду з України, а то поламати поламали, а як розбудовувати країну так вони всі закордоном.
Анонім до Анонім Показати IP 21 Лютого 2016 20:08
Уже пора на новий майдан
Просто Лучанин до Анонім Показати IP 21 Лютого 2016 21:03
молодь в такій державі не бачить майбутнього
Анонім Показати IP 21 Лютого 2016 15:34
немає на Волині лідерів..............справжніх............ЩИРИХ патріотів ДЕРЖАВИ........
Іван Мирка Показати IP 21 Лютого 2016 15:42
Климчук безпосередньо був на майдані. Є відео доречі показували пр всіх каналах.де він з шинами в білих штанах біжить.
Якось такось до Іван Мирка Показати IP 21 Лютого 2016 16:27
Шановний, будь ласка заведіть собі якесь хобі. Я так розумію що вільного часу дууууже багато. Якщо хобі не знайдеться, то приділіть вільний час Волинським дорогам та туризму. Бо дороги в нас це просто жах, а туризмом на Волині не пахне.
Юлія Парій до Іван Мирка Показати IP 21 Лютого 2016 16:30
Ай да молодець, в білих штанах біжить, то давайте зробимо його губернатором...
Анонім до Іван Мирка Показати IP 21 Лютого 2016 20:47
А коли вони були ті патріоти ? Нацарювати 100 рублів от і весь патріотизм. Не смішіть людей тими віче. Запитайте за що стоять не на камеру і почуєте відповідь.
Лучанин Показати IP 21 Лютого 2016 16:09
Клімчук вже на віче, то як його били? Побої він відмовився знімати, живе Коз....л лише з пожертвина майдан і АТО.
хочу вас зрозуміти і Показати IP 21 Лютого 2016 16:21
Громадські активісти які працюють в комісіях поліціі після атестаціі підіть всі працювати у луцький міськвідділ дільничими чи в розшук, покажіть як треба розкривати злочини, шукати крадіів, грабіжників, розбійників, а то після вас там штат ітак порідішає. Коли ви підете працювати я прийду безплатним дружинніком допомагати, якщо в армію не загребуть.
Був на віче Показати IP 21 Лютого 2016 16:29
Звісно, ця резолюція - це добре, але підтримка народу набагато потрібніша за ці папірці.Люд заради збереження бідного, несправедливого, корумпованого, але стабільного життя вважає за краще сидіти вдома і навіть не висосуватись, а чекати, поки десь в Києві за них все порішають, а потім нити, що влада така-сяка..То наш менталітет такий, чекати-чекати і дочекатись найгіршого
Якось такось до Був на віче Показати IP 21 Лютого 2016 16:50
Шановний, не сидіти, а працювати. Кожен повинен працювати на своєму місці і тоді в державі буде добробут. А збирати чергови віче зараз можуть тількі нероби та клоуни, які більше нічого не вміють та не хочуть. Що власне і відбувається.
www до Якось такось Показати IP 21 Лютого 2016 20:11
О ти вже на глину напрацював повна купа
до комісій Показати IP 21 Лютого 2016 16:29
Подумайте чому в міліціі луцька на грибоєдова майже половина штату вакансіі, не тому що реформа, а тому що молоді юристи не бажають там працювати, нагрузка на одного працівника сотні злочинів, щоб не зійти з ума і не потрапити в псіхушку втікають хто як може, а ви рекламу атестацією робите. За посаду тримаються керівники, а простим до лампочки, сьогодні робить а завтра брязне дверима і піде.
Іван Показати IP 21 Лютого 2016 16:46
Бабушка в беретику, біля Володі, жодного заходу не пропускає!!!! Актівістка!!!
маха до Іван Показати IP 21 Лютого 2016 18:10
це бувший лікар-педіатр ! повна сил і енергіі.
Анонім до маха Показати IP 21 Лютого 2016 23:46
Доречі, дуже професійний лікар-педіатр. Досі шкодую, що її перевели до 1ї поліклініки. Таких лікарів зараз ще пошукати.
А до Іван Показати IP 21 Лютого 2016 19:33
А це його бабушка. Вона його в дитинстві недолічила, тепер совість мучить. Ходить за ним, доглядає.
Мажор Показати IP 21 Лютого 2016 17:44
Мало климчуку люлєй дали, ще дамо. Брехун, лицемір, піарщик і пристосуванець
його ніхто не бив до Мажор Показати IP 21 Лютого 2016 20:15
Окремі члени атестаційних комісій в приватній розмові не приховують підозри, що "активіст" Клімчук виконує заказ певних осіб "мочити" конкретних керівників. Також, дивним виглядає його раптове включення у списки комісії. Через трошки, члени комісій сподіваються, стане ясно, хто саме його туди всунув. Для того, щоб видати себе за неймовірного борця з корупцією та додати "важності", привернути до себе увагу і пропіаритись, організував постановочний напад на себе. Те, що напад постановочний говорить декілька фактів - побої "потерпілий" знімати категорично відмовився, хоча сам вимагав порушити кримінальну справу за побиття. Дивним виглядає його плутання і у цифрах - то каже що один вдарив ззаду, то двоє напало, то троє напало, забрехався? До речі, в самому середовищі патріотичних рухів репутація цього "активіста" сумнівна, багато людей відзиваються вкрай негативно, а диму без вогню не буває.
лучанин Показати IP 21 Лютого 2016 21:08
щось не видно Жуковоі Л., що не дали бабла, чи не змогла людей ошукати.
Грибоєдова Показати IP 21 Лютого 2016 21:18
Ніхто за посади не тримається. Приходьте працювати клімчуки ніколайчуки через пів року побачимо результати....
Лучанин Показати IP 21 Лютого 2016 22:09
ті люди які кажуть шо нам платили за те що ми там були - провокатори , по іншому ніяк!
Лучанин Показати IP 21 Лютого 2016 22:23
Що, я зрозумів для себе після майдану - прогнали одних корупціонерів прийшли інші,ще більше ненаситні, кругова порука просто вбиває, нова поліція - насмішка над автомайданом - Вадім Оксенюк-(відомий Луцький взяточник) в рядах патрульних поліцейських,...
бибиси Показати IP 22 Лютого 2016 01:07
Шиба? Это понятно. Професиональный "реформатор-революционер". А остальные тоже шибанутые? Опуститесь на грешную землю, осмотритесь вокруг и занимайтесь каждый своим делом. Так как надлежит! Отдайте прерогативу в каждом деле профессионалам . А таких еще досточно в Украине . Тогда будет во всем порядок. А то уже так "зареформировались", что дальше некуда. Стыдно и больно смотреть!
мешканка Показати IP 22 Лютого 2016 09:53
Влада має відчувати постійний тиск народу! На майдан потрібно виходити поки не буде справедливості в країні.
експерт Показати IP 22 Лютого 2016 12:23
не смішіть людей. климчук, мирка, помічники лапіна. так вони ж при владі і їх політичні сили сидять у кріслах. а вони типа такі хитрі. типові пристосуванці. лапін ваш підтримує уряд яценюка, який ніфіга не робить лише погіршує життя. а ви тут вдаєте з себе революціонерів. ладно гусаїм. він хоть не замішаний в блоках порошенка і народних фронтах. а інших діячів я не сприймаю. популісти балакуни.
комнт Показати IP 22 Лютого 2016 15:51
одні пенсіонери стоять, долю країни вирішують)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus