USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Кравчук прогнозує, що чергова революція буде останньою

19 Лютого 2016 17:23
Політична криза може закінчитися дуже погано, може трапитися «остання революція». Таку думку в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив перший президент України Леонід Кравчук.

«Я переконаний, що якщо захочуть, то зберуться і вирішать питання. Якщо будуть перетягувати мотузку, якщо будуть говорити про те, хто старший, президент чи прем’єр, у кого більше повноважень, а керівники фракції будуть грати в дудку то в одну, то в іншу, завершиться це дуже погано. Дуже й дуже погано. Не хотілося б мати, але маємо те, що маємо», — заявив Кравчук.

Перший президент уточнив, що таке «дуже погано».

«Дуже погано — це може бути використана ситуація нашими зовнішніми ворогами, але може бути не витримана ситуація, тому що межа для витримки завжди існує, і тоді внутрішня ситуація загостриться до такої міри, коли кажуть: буде Майдан. Я кажу, може Майдану не буде, а революція буде і, можливо, ця революція буде останньою. Може вона буде не Майданом, а чимось іншим», — заявив Кравчук.

Зазначимо, після того, як Рада не змогла висловити недовіру уряду Арсенія Яценюка, відносини між представниками фракцій в Раді загострилися.

Зокрема, коаліцію покинули «Самопоміч» і «Батьківщина». Країна ризикує опинитися перед новими виборами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
!!! Показати IP 19 Лютого 2016 17:36
а-ля ющенко-тимошенко буде.....
Дипломований поліщук Показати IP 19 Лютого 2016 21:12
Хватить піарити цього старого м\дака, який про\рав усе, що можна було про\рати.
Анонім Показати IP 19 Лютого 2016 23:07
посаду президента треба ліквідувати
не пацик Показати IP 20 Лютого 2016 15:39
Нема баби Параски -царство іі небесне. Вона би цьому хитрому лису тумаків надавала. Він би старий пі-с за своі діла з Суркісами розказав- вболівальник футболу -мутить мудак знову.- краще б свое село навідався послухав що про нього люди думають.
ххх Показати IP 20 Лютого 2016 16:28
це не перший президент,а перший дерибанщик. Залишив в криму москалів і чекав поки той чиряк прорве.
Анонім Показати IP 21 Лютого 2016 08:04
Цей м***ак здав усю ядерну зброю, запустив москалів в Крим, і ще щось патякає, всі біди сьогоднішні через нього

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus