USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Від будинку залишилась лише стіна: родина погорільців з Волині потребує допомоги

31 Жовтня 2018 10:12
У Горохівському районі за лічені хвилини без даху над головою залишилось подружжя, яке виховує двоє малолітніх синів віком 6 і 3 років.

Про це пише Волинь.

Підозрілий хрускіт на горищі жителька села Пілгани почула близько 1 години ночі. Тривога господині виявилася не безпідставною: хата зайнялася.

Рятіувальники пізніше з’ясували, що ймовірною причиною лиха стала несправність пічного опалення.

Очевидці кажуть, що вогонь миттю розповзся по дерев’яному помешканні і залишив від нього попелище з однією стіною.

За лічені хвилини без хати залишилося подружжя, яке виховує двоє малолітніх синочків віком 6 і 3 років. Вони наразі поселилася у хаті батька господині. Односельчани несуть погорільцям все, чим можуть допомогти.

У дідусевому двокімнатному будинку непосидам Михайликові і Тарасикові і їхнім батькам тіснувато.

Сім’я вже придивилась собі помешкання в Увині на Львівщині, отож допомогти придбати його та першочергово необхідні речі домашнього вжитку, всі бажаючі можуть, перерахувавши гроші на картку Приватбанку 4149439105104453 (Коляда Любов Олегівна).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus