USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Від пожежі на Богдана Хмельницького у Луцьку постраждав сусідній будинок

10 Вересня 2019 15:12
Пожежа в старомупокинутому будинку на вулиці Богдана Хмельницького, 28 в Луцьку завдала збитків жителям сусіднього житлового будинку № 28а, пише Волинь24.

Нагадаємо, вчора, 9 вересня, трапилася масштабна пожежа у будинку, який багато років стояв пусткою

Причиною загорання старого закинутого будинку на вулиці Богдана Хмельницького у Луцьку могли стати дитячі пустощі – кажуть пожежники. Такої версії не відкидають і мешканці прилеглих будинків.

Вогонь перекинувся на сусідній житловий будинок, в якому в момент пожежі перебували люди. Перш за все рятувальники загасили його, аби вберегти життя лучан, які знаходились вдома. Нині на всіх поверхах житлового будинку – розбиті вікна у кухні та кімнатах.

Повністю згорів балкон мешканців квартири на другому поверсі. Тут немає ні даху, ні вікон. Пожежа завдала збитків і власнику не так давно відкритого магазину, що праворуч від згорілого вщент будинку. Від високої температури потріскали вікна, ліхтарі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вован сидорович Показати IP 10 Вересня 2019 16:24
Від високої температури а не тиску
Санчез Показати IP 11 Вересня 2019 09:00
Протипожежні розриви не просто так придумані....а зараз всі нехтують ними(і колись теж)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus