USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Від продажу двох приміщень у центрі Луцька отримають 8 мільйонів

27 Червня 2018 10:26
Вісім мільйонів гривень до міського бюджету планують отримати вже у найближчі місяці завдяки виставленню на продаж через аукціон комунальних приміщень книгарень «Планета» та «Освіта» на проспекті Волі.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 27 червня.

Як повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, невдовзі 8 мільйонів гривень до міського бюджету планують отримати від продажу двох комунальних приміщень у центрі Луцька. Йдеться про приміщення книгарень «Планета» та «Освіта».

За ці кошти зможуть поповнити статутний фонд програми, що передбачає придбання житла для учасників бойових дій на умовах співфінансування 50 на 50% і вже у липні-серпні зможуть придбати квартири.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
опа Показати IP 27 Червня 2018 10:55
Що ж ви будете робити коли все комунальне майно порозпродуєте? Від чого тоді надходження будуть?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus