USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Відірвало вухо: на підприємстві в Луцьку на робітника наїхав «КРАЗ»

18 Червня 2020 15:56
На луцькому підприємстві ТОВ «ЛКПФ- Україна» працівнику відірвало вуху внаслідок наїзду на нього вантажівки, яку він ремонтував.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що 28 вересня 2019 року працівники ТОВ «ЛКПФ- Україна», а саме начальник зміни транспортного цеху та водій автотранспортних засобів, прийшли на роботу за адресою вулиці Карбишева, 3.

Близько 11 години начальник зміни транспортного цеху, всупереч посадовій інструкції та правилам охорони праці на автомобільному транспорті, віддав усне розпорядження водієві провести заміну ременя гідпопідсилювача керма автомобіля «КРАЗ-257», не забезпечивши при цьому проведення належного контролю за дотриманням працівником вимог охорони праці.

Так, водій припаркував автомобіль на похилій площині, не зафіксувавши його. Під час ремонту вантажівка скотилася на нього, внаслідок чого чоловік отримав множинні рани голови, численні гематоми та в нього відірвало ліву вушну раковину.

Суд визнав винними начальника зміни транспортного цеху та начальника транспортного цехуу порушенні правил безпеки. Обидва отримали покарання у розмірі 150 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 2550 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 18 Червня 2020 22:14
а вухо за ті гроші пришили ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus