USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Відоме в Україні підприємство хоче розширитися у Луцьку

24 Грудня 2019 15:51
Відоме українське підприємство «Жасмін» хоче добудувати підприємство у Луцьку на власній земельній ділянці, але для цього потрібно змінити детальний план території.

Про це йшлося 24 грудня під час засідання 68 сесії міської ради.

Так, на розгляд депутатів винесли проєкт рішення про надання дозволу на розроблення проєкту детального плану території в межах вулиць Георгія Гонгадзе та Клима Савура в місті Луцьку.

Депутат Павло Данильчук поцікавився, який сенс приймати рішення, якщо на попередній сесії прийняли мораторій на нові будівництва.

Начальник управління містобудування та архітектури Веніамін Туз відзначив, що сама процедура розробки та затвердження плану триватиме пів року, тому це не повинне обмежувати дозвіл.

Радник міського голови Ігор Поліщук зауважив, що таке коригування стосується розширення підприємства «Жасмін», яке відоме у всій Україні.

«Підприємство сплатило 5 мільйонів податку. Якщо ми даємо дозвіл, то вони добудовують підприємство на своїй ділянці, а якщо ні, то воно має аналогічну пропозицію зі Львова, і міський бюджет може втратити 5 мільйонів», - наголосив Ігор Поліщук.

Відтак, депутати підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Виборець Показати IP 24 Грудня 2019 17:49
Є мораторій ! Але ше ж є Козюра, ше ж є Була, ше ж є - ... , та хто тільки в тому списку там не є ! Якщо мать вони аналогічні пропозиції зі Львова - скатєртью дорожка !
? до Виборець Показати IP 24 Грудня 2019 18:17
Мораторій на житлове будівництво ? Чи вже й курник звести в Луцьку не можна ?
довбень до Виборець Показати IP 25 Грудня 2019 09:38
А робочі місця тебе не цікавлять? Головне -диван!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus