USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Відоме ім'я жінки, яка загинула в ДТП під Луцьком за участю п'яного екс-поліцейського

22 Лютого 2019 11:14
У смертельній аварії в Дачному, яка сталася ввечері 21 лютого, загинула інженер служби розподільних мереж Софія Швець, повідомили у прес-службі ПраТ «Волиньобленерго». Її донька отримала травми, 9-річну дівчинку госпіталізували в лікарню.

Як повідомив Інформаційному агентству Волинські Новини завідувач центральної оперативної диспетчерської Андрій Абрамов її дочка перебуває у стабільному стані в дитячій обласній лікарні. З його слів, у дівчинки закрита черепно-мозкова травма, струс мозку та забій легень, у неї стабільний стан, її життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, жінка разом з дочкою перебували у таксі служби «Морячок Таксі», коли воно зіткнулося з легковиком та рейсовим автобусом. В результаті аварії загинув водій таксі та Софія Швець. Травми отримала її 9-річна донька, її госпіталізували.

Як стало відомо пізніше, за кермом автомобіля Mercedes-Benz, який спричинив смертельну ДТП, перебував екс-очільник карного розшуку міста Луцька Геннадій Єпіфанович.

Колектив ПраТ «Волиньобленерго» глибоко сумує за непоправною втратою і висловлює співчуття рідним і близьким.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Любі свині Показати IP 22 Лютого 2019 11:24
Співчуття рідним та близьким! Суд винуватцю!!!!
11 Показати IP 22 Лютого 2019 11:34
Співчуття! А про водія таксі чому не написали хто такий?
Оксана Показати IP 22 Лютого 2019 12:02
Співчуття рідним! А чому не пишете про таксиста він же теж загинув!!!, не важливо хто він і яке фото а важливо що людини нажаль уже немає!!! Сумно за таку трагедію а влада і далі прикриває таких.
Михайло Показати IP 22 Лютого 2019 12:11
Неймовірної доброти людина .... ти в наших серцях залишися завжди...
Наталя Показати IP 22 Лютого 2019 12:14
Чому не пишуть про водія таксі?Адже це також чийсь син, чоловік, батько, друг...
Саша Показати IP 22 Лютого 2019 12:22
І як завжди мєнта отмажуть і він не сяде
Рост Показати IP 22 Лютого 2019 12:43
Водій Авео Олег Мірошніков 46 років,чудовий,веселий друг і люблячий батько,залишились дружина і неповнолітня донька.Щирі співчуття рідним і близьким загиблих...Небесної кари п'яним подонкам..
Вже Лучанин Показати IP 22 Лютого 2019 13:49
Мої співчуття близьким. Словами не передати, що це за втрата. Сам подібне пережив. Важко, дуже важко коли страчаєш найближчу кохану, заради якої і жив. Прохання до редакції: якщо можна, то дайте реквізити чоловіка. Йому раз потрібна підтримка, в тому числі й матеріальна.
соня Показати IP 22 Лютого 2019 16:53
Сумно. жаль переповнює серце. Справді я не знаю ні водія ні загиблу але дуже шкода цих людей. Щирі співчуття рідним. Винуватець як це у нас є вийде сухим із води потрібно лише час... Люди добрі чому сідати за кермо в такому стані .... скільки про це говорять скільки соціальних реклам чому ми дотримуємося самого елементарного хто у цьму винен ... ми самі. все починається з наших дій....
Я яяя Показати IP 22 Лютого 2019 20:41
Бачив пОЛІК постить що трапилось в його товариша, співчуваю втраті, нехай покарають пянюгу. А сам це чмо полік на своїй блясі вискочивши з ломбарда трохи не переїхав молодого батька з шістирічною донькою. Так от, бумеранг весела штука...
дідо Показати IP 22 Лютого 2019 21:08
Співчуття!! І вже все написали в коментах? Чи може вже по кісточках як на Феусбуці постійно описують всіх будуть писати яка сім"я хто є хто коханки коханці і тд.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus