USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Відомий український письменник повідомив, що не підписував заяву на підтримку Порошенка

23 Березня 2019 18:14
Відомий український письменник, Герой України Юрій Мушкетик заявив, що не підписував заяву на підтримку Петра Порошенка на майбутніх президентських виборах.

Про це він повідомив після оприлюднення так званої заяви «відомих українських письменників» які, як повідомляється, «закликали голосувати за Порошенка», йдеться на сайті телеканалу 24.

«Прошу не використовувати мене у боротьбі за посаду президента України. Я не давав згоди на використання мого імені у політичній заяві на підтримку Петра Порошенка», – заявив Мушкетик.

Як повідомлялось раніше, відомі українські письменники закликали голосувати за Порошенка.

Сама заява на підтримку Порошенка з’явилася у четвер, 21 березня. Автори у ній «звернулися до українських громадян напередодні президентських виборів».

Додамо, що документ підписали такі видатні українські літератори, як Іван Дзюба, Василь Герасим’юк, Любов Голота, Богдан Горинь, Віктор Женченко, Микола Жулинський, Анатолій Кичинський, В’ячеслав Медвідь, Юрій Мушкетик, Дмитро Павличко, Михайло Сидоржевський, Віктор Терен, Тарас Федюк, Олег Чорногуз і Юрій Щербак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Навуходоносор Показати IP 23 Березня 2019 19:37
Хоть один не прогнулся...Здоровья Вам и долгих лет жизни, уважаемый писатель Юрий Мушкетик!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus