USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Відповідь буде сильною». Зеленський відреагував на обстріл машини Шефіра

22 Вересня 2021 14:09
Президент України Володимир Зеленський, який зараз перебуває у США, прокоментував обстріл автівки свого помічника Сергія Шефіра.

Про це інформує Бабель.

«Десь дві години тому невідомі розстріляли автомобіль мого першого помічника, а що важливіше - мого близького друга, мого товариша - Серія Шефіра. Сергій живий, водія, на жаль, поранено. Зараз він перебуває в лікарні. На місці працюють правоохоронці, введено план «Перехоплення». Вважається, що це був замах на вбивство», - зазначив президент.

Він наголосив, що одразу після виступу на Генасамблеї ООН вирушає у Вашингтон.

«Хто за цим стоїть, скажу відверто, не знаю. Поки що. Які це сили? Можуть бути внутрішні або зовнішні. Але силами не вважаю їх тому, що передавати мені «привіт» пострілами з лісу по автомобілю мого друга - це слабкість. А ось відповідь буде сильною», - резюмував Зеленський.
Замах на першого помічника президента Сергія Шефіра стався вранці 22 вересня. У Київській області у селі Лісники невідомі обстріляли авто, в якому перебував помічник Зеленського зі своїм водієм. Шефір не постраждав, а от водія госпіталізували у «Феофанію» з трьома вогнепальними пораненнями.

За словами глави фракції «Слуга народу» Давида Арахамії, помічник Зеленського доволі часто сам їздив за кермом, тому зловмисники імовірно очікували, що й цього разу на місці водія буде Шефір.

Обстріл кваліфікували як замах на вбивство двох і більше осіб (ст. 115 Кримінального кодексу України), а Зеленському доповіли про інцидент. В ОП напад повʼязують з політикою деолігархізації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Толя Показати IP 22 Вересня 2021 14:29
Он подхватил глупейшую "версию" о том, что покушением на Шефира "передали привет" ему. Два варианта - он совсем тупой и верит в это, или он считает совсем тупыми всех нас.
Пенсіонер Показати IP 22 Вересня 2021 15:39
Він не тупий...Йому їздять по вухах.
Zer0 до Пенсіонер Показати IP 22 Вересня 2021 19:48
А який грізний погляд! Байден мабуть боїться йому в очі подивитися, тому і не хоче більше зустрічі.
Таку б Показати IP 22 Вересня 2021 16:59
реакцію за кожного вбитого українського воїна...
вояк Показати IP 22 Вересня 2021 19:02
Привіт_це мало сказано.Це виклик політичній системі України!!! Особисто_Зеленському!!! Розраховувати "ЇМ" на краще_марна справа.Передвиборні обіцянки і реальні дії не співпадають,і невдоволений народ починає робити висновки.Що буде дальше_поживем-побачим.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus