USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Замах на Шефіра: з'явилися нові дані про стан пораненого водія

24 Вересня 2021 10:53
Поранений водій першого помічника президента України Сергія Шефіра Олександр Іванько після замаху відновлюватиметься щонайменше декілька місяців. Зараз він перебуває в лікарняній палаті.

Про це в ефірі 1+1 розповів радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає Obozrevatel.

Він зазначив, що кулі влучили в ногу.

«У водія роздроблена стегнова кістка, він у лікарні, йому потрібні будуть місяці на відновлення», – говорив Геращенко.

Радник глави МВС також розповів, що стріляли по водієві навмисне, щоб авто втратило керування, а вже після того хотіли розстріляти всіх, хто був усередині машини.
Сам Шефір сказав, що водій врятував йому життя і він відвідував його в лікарні.

«Найбільше я хвилююся за мого водія, за його здоров’я. Хто б що не говорив, особисто я вважаю, що він врятував мені життя», – зазначив він.

Шефір додав, що після замаху йому необхідно кілька днів, щоб повністю прийти до тями. Але сама подія не вплине на його роботу. Він також сказав, що йому і його родині надали охорону.

«Це не заважає моїй роботі, але в іншому хочу утриматися... Той день (22 вересня. – ред.) вніс корективи в моє життя, в мій побут. Звикаю до нової реальності, до охорони, графіку. Мені необхідно налагодити безпеку сім’ї та побут охорони, яку мені виділили», – поділився радник.

Нагадаємо, 22 вересня на радника президента України Сергія Шефіра було скоєно замах. Стріляли в його автомобіль, було поранено водія.

Пізніше Шефір виступив із першою заявою. За його словами, замах було скоєно з метою залякування «вищих ешелонів влади».

Автомобіль, на якому їхав радник президента Шефір, мав номери прикриття. До того ж машина була звичайна, не броньована. Патрони, якими обстріляли автомобіль, були виготовлені в Угорщині.

Пізніше президент Володимир Зеленський записав звернення з Нью-Йорка, в якому пообіцяв, що відповідь на замах буде сильною. Також, виступаючи на Генасамблеї ООН, він розповів подробиці, зокрема, як він дізнався про стрілянину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Всезнайко Показати IP 24 Вересня 2021 11:27
Та нах нам той шефір і шофер?
Активіст Показати IP 24 Вересня 2021 11:34
Квартал 95. Більше немає що добавити.
3ануда Показати IP 24 Вересня 2021 11:51
1.Де фото водія? 2. Де фото авто із середини? 3. А авто точно не броньоване?
Джек Показати IP 24 Вересня 2021 12:15
Як дерслужбовець може їздити на АУДІ А8 2020року за 150.000$
К.лучанин Показати IP 24 Вересня 2021 13:14
Це піар зеленої команди!Тільки питання, для чого цей спектакль? Знову розігрують комедію в стилі 95-го. В цей замах на Шефіра я не вірю!Бо є багато смішних нестиковок в цій події. Розрахунок наївних людей. Стріляли підготовлені кілери і якби хотіли вбити когось то вони це зробили б. Лобове скло і скло дверей водія(найбільш вразливі)є цілими. Патрони вибрані слабеньки, не бронебійні. Ці дані не придумав я, а проаналізував з різних джерел ЗМІ. Так що люди нехай думають над тим,що навязує зграя зелених.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus