USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Відсутність електрики – це не найстрашніше. Вистоїмо!»: захисник із Ковеля Валентин Кузьмук

25 Листопада 2022 18:04
Ковельчанин Валентин Кузьмук останнім часом брав участь у звільненні української землі на Каховському напрямку. Перебуваючи довгий час на фронті, від постійних канонад, вибухів почав втрачати слух, тому його відправили на лікування.

Ковельські медики допомагають Валентину з реабілітацією. Зараз у нього короткий перепочинок, можливість побути з рідними, поспілкуватись зі своєю чудовою родиною, якою він дуже пишається, пишуть на сайті Ковельської міськради.

Каже, що хоча у ці дні в місті немає світла, води, тепла, але ж у нас тут не все так страшно: «Наприклад, на півдні буває таке, що приїжджаєш у село, а там з десяти хат одна вціліла, всі інші – без вікон, дверей та даху. Уявіть, як людям, які там живуть? Вони приходять до військових, просять бензин для генераторів, щоб зарядити телефон. Нас там дуже чекають».

Валентин вважає, що українському суспільству варто потерпіти без світла деякий час, усвідомити, що захисникам та жителям прифронтових територій набагато гірше.
Читати ще: Вивів з-під ворожих обстрілів побратимів і техніку: ковельчанин вісім років боронить Україну

«Відсутність електроенергії – це випробування для нашого народу. Наші військові йдуть у бій, не задумуючись про своє життя та здоров’я. Ми робимо це тому, що так потрібно. Ми захищаємо нашу державу. І так само в нас немає електрики, тепла. Тож і тут людям треба потерпіти. Головне, щоб Україна була вільною», – вважає боєць.
Ковельчанин наближав звільнення Херсона, а про те, що Херсон – наш, дізнався уже в потязі дорогою додому. Він каже, що там, на передовій, важливий кожен солдат.

«Долікуюсь – і повернуся на фронт. Хочеться звернутись до усіх чоловіків: знайте, що нам дуже потрібна ваша допомога, аби дати хлопцям, які воюють, перепочинок. Адже війна стосується не лише тих, хто зараз там, вона стосується всієї нашої держави, стосується кожного. А справжній чоловік має захищати свою сім’ю, свою Україну», – ділиться думками наш земляк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олександр Показати IP 25 Листопада 2022 19:56
НАЙСТРАШНІШЕ КОЛИ ВИ КУПИЛИ ТЕСЛУ А ЕЛЕКТРИКУ ВИРУБИЛИ НА МІСЯЦЬ.
Анонім Показати IP 25 Листопада 2022 20:05
найстрашніше те,що наші 'иліти' звалили з баблом за кордон,їздять туди - сюди при нагоді, продовжують нас доїти, а ми - звичайні лохи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus