USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Відсутність маршруток у Луцьку: перевізників перевірять, з порушниками розірвуть договори

15 Червня 2021 09:48
На роботу міських перевізників масово надходять скарги лучан. Особливо – на відсутність маршруток увечері. Тож перевізників мають прискіпливо перевірити.

Про це йшлося під час оперативної наради Луцького міського голови.

Зі слів керівника управління транспорту та зв’язку Володимира Степанова з початку року на перевізників складено 60 актів про порушення. Та, на думку міського голови Ігоря Поліщука, це мала цифра, оскільки скарг надходить надзвичайно багато. Особливо це стосується відсутності маршруток після 21 години.

Відтак міський голова доручив в посиленому режимі проводити перевірки і в кінці місяця подати список найбільших порушників.

«Будемо розривати з ними договори. Сьогодні є ті, хто хоче обслуговувати міські перевезення», – повідомив він.

Крім того, з його слів деякі перевізники взялися обслуговувати разом з міськими маршрутами і завод «Кромберг енд Шуберт». Тож водії працюють у кілька змін, що впливає на їхню працездатність.

«Хто хоче разом з міськими маршрутами обслуговувати «Кромберг енд Шуберт», хай займається цим в іншому місці. До речі, чому не перевіряє Трансбезпека? За моєю інформацією, водії, які обслуговують міські маршрути, обслуговують і завод. Вони виїжджають о 5 ранку, збирають селами людей, везуть на завод, потім виїжджають на міські маршрути, а потім ще вночі звозять людей з другої чи третьої зміни. А де безпека руху? По 14-16 годин люди їздять, а потім в нас ДТП стаються. Яка може бути концентрація у водія, якщо він 14 годин за кермом провів? Треба провести перевірку так це чи ні, і Укртрансбезпека хай теж перевіряє», – резюмував він.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Саша Показати IP 15 Червня 2021 10:39
"До речі, чому не перевіряє Трансбезпека?", бо вона на "зарплаті" у перевізників.
Юрко Показати IP 15 Червня 2021 12:06
а причому тут Кромберг енд Шуберт ?
Працьовник до Юрко Показати IP 15 Червня 2021 16:24
Тому що Санрайз надає послуги по довозу людей на завод. Через це менше автобусів в місті в ці години
Земляк Показати IP 15 Червня 2021 12:25
Безліч порушень, в тому числі і готівковий розрахунок, хамство водіїв і т.д., а ні з одним перевізником договір не розірвано!!!! Значить можна порушувати й надалі. "Классс" керівнику управління транспорту та зв’язку!!!
Експерт Показати IP 15 Червня 2021 12:59
Перестаньте рекламу клеить на новые тролейбусы!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus