USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.80 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Військовим передали позашляховик та обладнання від працівників Луцької міськради

11 Грудня 2023 14:32
Сьогодні, 11 грудня, Луцький міський голова Ігор Поліщук передав військовій частині 4100 автомобіль та партію обладнання.

Пікап Mitsubishi L 200 придбаний за кошти працівників Луцької міської ради та її структурних підрозділів, які щомісяця передають свій одноденний заробіток на потреби ЗСУ. Така ініціатива була започаткована одразу після повномасштабного вторгнення росії в Україну, повідомили у міськраді.

«Коштом одноденного заробітку вдалося придбати і відправити на фронт більше 60 автомобілів. У цьому випадку це пікап Mitsubishi L 200. Саме такий позашляховик нам замовляли військові – із не дуже великим пробігом, у хорошому стані», – зазначив міський голова.

Разом із пікапом у військову частину 4100 відправлено квадрокоптери Mavic 3 Enterprise та Mavic3 Thermal, 4 супутникових модеми Starlink, 1 зарядну станцію EcoFlow, 4 автомобільні монітори та 4 відеокамери.

Читати ще: Мер Луцька передав для потреб ЗСУ ще два квадрокоптери

«Придбали те, що у нас просили військові частини, те, що було в запиті. Відправляємо нашим захисникам все необхідне, щоб вони могли краще виконувати ті завдання, які сьогодні стоять перед ними», – підсумував Ігор Поліщук.
Раніше військовій частині 1141 Національної гвардії України передали партію допомоги, закуплену за кошти міського бюджету, – квадрокоптер Mavic 3T, два дрони Mavic 3fly more combo та 6 пар протимінних чобіт.

Читати ще: Луцьк – серед міст з найбільшими витратами на ЗСУ та найменшими на бруківку

Цікаво, що Луцьк по кількості витрачених коштів на закупівлю БПЛА займає 4 місце в Україні, а по кількості переданих – 6 місце. До слова, неодноразово для потреб військових передавали автівки.

«Будемо і надалі допомагати захисникам України і оперативно реагувати на їхні потреби», – зазначають у міськраді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus