USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Влада починає цікавитися життям молоді лише перед виборами, - Ольга Яскорська

31 Серпня 2010 13:09
Керівник молодіжних програм Волинської організації партії «Реформи і Порядок» Ольга Яскорська вважає випадок з невидачею квартири студентській сім‘ї Андрикевичів ганебним правилом.

«На жаль, і не тільки в Луцьку, нас, молодих людей намагаються використати для дешевого передвиборчого піару. Квартиру, обіцяну луцьким міським головою Богданом Шибою переможцям конкурсу «Студентська сім‘я-2009», мали надати впродовж року. Нині наш мер виправдовує свій обман відсутністю фінансування. Та чомусь завжди у команди Богдана Павловича вистачає коштів на біг-борди, газетні публікації та відеопродукцію - покликані звеличувати мера», - зауважила Ольга Яскорська.

Нагадаємо, переможці конкурсу «Студентська сім’я-2009» Тетяна та Андрій Андрикевичі вже більше року чекають від міської влади обіцяної однокімнатної квартири у Луцьку. Фінал конкурсу «Студентська сім’я-2009» відбувся у Луцьку 12 червня 2009 року і тоді протягом року Богдан Шиба пообіцяв видати квартиру переможцям.

Під час прес-конференції 31 серпня Богдан Шиба прокоментував, що, можливо, квартиру дадуть восени, коли з’являться кошти від земельних та майнових аукціонів.
На думку Ольги Яскорської, цей прикрий випадок, в черговий раз продемонстрував байдужість влади до вирішення реальних проблем молоді. «Єдиний вихід – для нас, молодих, самим йти у політику. І впливати на ситуацію зсередини. Бо наші «старші товариші від влади» переймаються молодими тільки на словах. Та й то перед виборами» - каже активістка партії «Реформи і Порядок».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Солдат Джейн Показати IP 31 Серпня 2010 13:24
Йобтудей! То скільки наглості має бути в людини, аби таке написати. Рятівниця ти наша!І шо з того, що ти вважаєш це ганебним випадком? А толку від того? Шибі навпаки ця новина боком перед виборам, а от якраз ви робите з неї піар. Ви особисто з сім"єю спілкувалися? Допомогли хоч чимось, чи просто використали їх ім"я в яксоіт власної кампанії? Стид і срам!!! Якщо ваша політична кар"єра починається з такого - то уявляю яких би меж вона досягла, якби ви дісталися ради. Фу! Фу! Фу! Вибачте за емоції, заділо.
ольга Показати IP 31 Серпня 2010 14:05
цілком підтримую коментар солдата Джейн!!!! Прикро, коли такі молоді "майбутні політики" вдаються до негативної критики роботи тих людей, які дійсно працюють!!! А який особистий внесок пані Ольги в розвиток молоді міста? мабуть він взагалі відсутній, тому що про її особистість відомо лише з реклами
Вася до ольга Показати IP 31 Серпня 2010 14:47
а ви що "ольга" "дійсно напрацювали"? будинок збудували? дерево посадили? дітей з п'яток виховуєте?
!!!!! Показати IP 31 Серпня 2010 14:16
Ні, ну правда - така інфа (як і турбота про людей) з'являються, зазвичай, перед виборами. Якщо пригадати - то кожного з кандидатів можна тицьнути носом у якусь "каку". Проблєма в іншому - у Шиби цього добра значно більше, ніж в інших... А ВН тепер його будуть "тицяти носом" у згадану субстанцію систематично - сам винен...
В шоці! Показати IP 31 Серпня 2010 14:18
Дівчинко, а хто ти? Де взялась? Повністю згідний з Солдатом Джейн, - а ти що зробила??? Щось серед громадсько-активної молоді міста я твоє обличчя (хай і симпатичне) не пригадую!... Бридко
в трансі до В шоці! Показати IP 31 Серпня 2010 14:42
кожен колись починає. не всі здатні тихенько пробиратися в політику через носіння паперів і притирання до великих босів на неформальних вечоринках. дехто починає з публічних заяв. бридко від вашої вдаваної бридливості.
Htos Показати IP 31 Серпня 2010 14:23
я не зрозумів - що не так написала дівчинка?! все ж правильно! стид і срам Шибі, який не виконує свої обіцянки і при цьому піариться. а Солдат Джейн на сторожі штабних інтересів Богдана Павловича
Песец Показати IP 31 Серпня 2010 14:34
Це ж як треба солдате Джейн ті гроші любити... Дівчина справді щиро, нехай і з реверансом у бік власної партії прокоментувала справді бичачу поведінку Богдана Вашокерівника. А ви тут же про нахабство! Та побійтеся Бога! Яка політична кар'єра!!! Вона написала ПРАВДУ!!! Усе інше - недолугі емоції вас як штабістів Шиби!!!
Солдат Джейн до Песец Показати IP 31 Серпня 2010 16:16
Ну, по-перше, не бачу ніякого неймовірно геройства в тому аби назвати Шибину чи ще когось з чиновників поведунку бичачою. "Вона написала ПРАВДУ!". Перепрошую, новина про те, що квартиру не дали була до того. Це не вона про це повідомила і вікдрила очі на те, який мер брехун. Чому автор ні слова не згадала про інші промахи? Бо сиділа і чекала, аби під шумок своє ім"я розтрубити. "наші «старші товариші від влади» переймаються молодими тільки на словах. Та й то перед виборами". Коли вибори? 31 жовтня. Коли Яскорська заговорила про молодіжну політику? 31 серпня. Якби мою якусь проблему, так само молодої людини, без її відома використовували, аби мочити іншого кандидата, не критикувати, а протиставляти собі, ніби новому і розумнішому - то я би обурилася. Поки що обурююсь за інших молодих людей. Думаю, вони це сприйняли так само як і я.
згідна з СоДж до Солдат Джейн Показати IP 31 Серпня 2010 17:24
чому цю захисницю не було чути раніше в молодіжній політиці? а квартири так просто і швидко не дають. є купа прикладів як вже більше 3 х років люди чекають того,що виділила Волинська обласна рада. вже 3 губернатори змінилось, в кого тої правди шукати7
Віталій Показати IP 31 Серпня 2010 14:40
Керівник молодіжних програм Волинської організації партії «Реформи і Порядок» Ольга Яскорська. Оля іде у політику, і для неї такий метод єдиний чим можна попіаритись, але для чого тоді взагалі туди іти. Гарна дівка, краще займись чимось іншим, корисним, а не обгаджуванням своїх конкурентів. Гадити або критикувати владу це завдання журналістів. До речі а хто автор??? Низько трохи і підло, хоч і по ділу покритикувала мера, але краще самі зробіть щось хороше і тим піартесь.
Фанат Показати IP 31 Серпня 2010 15:04
Та чхати на вашого мега!!! Дівчина ж яка красива! +5 пеерпістам!
лада Показати IP 31 Серпня 2010 15:10
о,дівчинко, не з того почала! зроби спершу щось тоді критикуй. це найлегший шлях, але неправильний. що ж ти так?(((
Лучанин Показати IP 31 Серпня 2010 15:35
Дивно, а чому коментатори опустили досить цікаву думку про витрати з міського бюджету на рекламу Богдана Павловича? Поливати брудом можна і дівчинку, і її старт в політиці. Однак на продовження просив би голову облорганізації ПРП О.Мартинюка, як депутата міськради на продовження цієї публікації оприлюднити інформацію про суму коштів витрачених з міського бюджету на департамент інформаційної політики та на якийсь там інформаційний центр. Потім провести порівняння із затратами все з того ж бюджету на деклароване соціальне житло!!! Мені також цікаво скільки бюджетних коштів було затрачено, щоб усі ЗМІ оприлюднили заяву Б.П. Шиби про виділення квартири цій сім'ї? Отож раджу окремим коментаторам також поцікавитись цією інформацією, порівняти і оприлюднити цифри, а вже потім обливати брудом оте миле дівчисько.
moloduy Показати IP 31 Серпня 2010 15:37
Я б ще зрозумів, якби Яскорська працювала у мерії і ці шавки на неї накинулися. Тод і слова не сказав би. А так - для чого ображати людину тільки за те, що вона прокоментувала діяння Шиби? Ви ж добре знаєте, скільки комуністичного наообіцяв Богдан Павлович за свою каденцію. Не на одну квартиру. І електрикою школи мали опалюватися, і льогкоатлєти по стадіону бігати, і борги самі собою віддаватися, і податко на прибуток фізосіб у кризові і безробітні роки збільшуватися. Словом товариші-флудери, злорадствуйте, але ж ви добре знаєте, чому дівчинка ця коментує цяцянки Шиби - іде на вибори і їй доведеться, якщо пройде в раду, ті кляті обіцянки попередників виконувати.
Игорь Показати IP 31 Серпня 2010 15:48
"Влада починає цікавитися життям молоді лише перед виборами, - Ольга Яскорська" У девочки логика напрочь отсутствует. То есть по её мнению показателем интереса власти к молодёжи является то, что молодой семье квартиру не хотят дать квартиру. Интересная мысль :) То есть я так понимаю если "Реформы и порядок" придут к власти, то они вообще ничем не будут заниматься и таким образом и этим самым будут проявлять свой интерес к проблемам всех граждан? :)))))))))))))))
Игорь Показати IP 31 Серпня 2010 15:59
"Влада починає цікавитися життям молоді лише перед виборами, - Ольга Яскорська" У девочки логика напрочь отсутствует. То есть по её мнению показателем интереса власти к молодёжи является то, что молодой семье квартиру не хотят дать квартиру. Интересная мысль :) То есть я так понимаю если "Реформы и порядок" придут к власти, то они вообще ничем не будут заниматься и этим самым будут проявлять свой интерес к проблемам всех граждан? :)))))))))))))))
технолог Показати IP 31 Серпня 2010 16:12
Фу! Шановні коментатори! Зараз є моветоном захищати міську владу. п.с. А дєвочка сімпатішна! Гарне обличчя
Mirna Показати IP 31 Серпня 2010 20:14
обличчя знайоме, але за 6 років моїх спостережень і участі у діяльності молодіжних громадських організацій нічого про цю дівчину пригадати не можу. взялась нізвідки! :) думаю, дівчина просто зелена ще, а її партійні шефи не подумали яку мульку запускають. ГАНЬБА і СОРОМ! дівчинко, для чого тобі ця політика? а тим більше така пальона партія без ідеології? я більш ніж впевнена, що дівчина не в курсі за шо шибо мочити можна, а за що ні. а так сказали рота відкрити, аби засвітитись, от і відкрила на свою голову! :)
Композитор Оля Показати IP 31 Серпня 2010 20:41
http://www.volynnews.com/messages/394/ Отож, шановні коментатори, не говоріть, що шиба є, а слова нєт!
Шиба и его шибздики)))))) Показати IP 31 Серпня 2010 20:58
Писал явно Мартынюк...))))) А девочка еще рано звезду поймала... Симпатичная и глупая...))) Я думал Саша более компетентен в подобного рода вопросах.. А он оказался полным дилетантом в пиар-технологиях местного розлива)))) Хмельницкого 47 - 2 этаж - заседание шарашкиной конторы)))))
дарина Показати IP 1 Вересня 2010 17:20
а чого це дівчинка сама тут на коменти не відповідає, хвилюються вожді партії що не те ляпне??? така ж крута громадська діячка,тільки яку ніхто і ніде ніколи не бачив
Дмитро Показати IP 8 Січня 2012 21:21
Андрикевич

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus