USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Владу це ніяк не допоможе», – свідок ДТП прокоментував вирок у «справі Мігаса»

5 Грудня 2017 17:58
Владислав Радчук, якого ледь не збив п’яний луцький бізнесмен Володимир Мігас вважає, що 4,5 роки позбавлення волі для водія, який залишив інвалідом його друга Владислава Андрушківа - занадто м’який вирок.

Про це він розповів в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

8 грудня 2016 року Володимир Мігас, будучи напідпитку, збив 16-річного Влада Андрушківа. В результаті юнак вже рік бореться на життя та досі не повернувся до свідомості. Його товариш Владислав Радчук в момент аварії знаходився поруч з другом і його самого ледь не зачепив автомобіль, коли вони переходили дорогу на «зебрі».



Влад вважає вирок несправедливим і каже, що винуватець ДТП мав би отримати в два рази більший термін позбавлення волі.

«Але навіть роки тюрми вже ніяк не допоможуть Владу, якому він скалічив життя», - каже Владислав Радчук.

З його слів, Влад Андрушків нині досі знаходиться без свідомості, ним опікуються батьки вдома. Надію на реабілітацію дають хіба польські медики, які пропонують лікувати його в одному з медзакладів Польщі. Проте лікування – дуже дороге і чи заплатить за нього водій, який скалічив юнака, - невідомо.

Нагадаємо, 8 грудня 2016 року Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля «Мерседес» у стані алкогольного сп’яніння (3,05 проміле), допустив наїзд на 16-річного хлопця на пішохідному переході на вулиці Дубнівській у Луцьку. Згодом винуватець ДТП, після рішення суду вийшов із СІЗО під заставу у 275 тисяч гривень. А на черговому розгляді справи у суді заявив, що того дня не вживав алкоголь і їхав зі швидкістью 60 км/год. Суд у цій справі декілька разів переносили через важкий стан потерпілого.

Сьогодні в прокуратурі області повідомили, що винуватця п'яної ДТП на Дубнівській Володимира Мігаса засудили до 4,5 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дмитро Показати IP 5 Грудня 2017 22:52
Волинські новини в котрий раз дають не достовірну інформацію .Хлопець при свідомості ! Перед тим як писати щось ,перевірте інформацію.;) Ви ж повинні доносити до людей правду,а не писати що заманеться .
мама Показати IP 6 Грудня 2017 10:25
та він гнав як скажений і нічого не соображав. За скалічене життя дитини і всієї см,ї мінімум на 10 років засадити.
Капець Показати IP 6 Грудня 2017 15:02
Дмитро , погоджуюсь з вами що писати потрібно лише перевірені факти , але ж справа не в цьому ! Знову переконуємось в тому , що наша «караюча сила « не діє !!! Люди , які ухвалювали такий вирок , вам не соромно дивитись людям і своїм близьким в очі ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus