USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Винуватця п'яної ДТП на Дубнівській засудили до 4,5 років

5 Грудня 2017 17:35
Засудили водія, який рік тому збив 16-річного пішохода на вулиці Дубнівській у Луцьку. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Прокурорами відділу прокуратури області підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні по порушення 59-річним лучанином правил безпеки дорожнього руху, що заподіяли 16-річному потерпілому тяжке тілесне ушкодження, та залишення ним потерпілого у небезпеці.

Нагадаємо, майже рік тому, 8 грудня 2016 року Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля «Мерседес» у стані алкогольного сп’яніння (3,05 проміле), рухався з боку села Підгайці в напрямку вулиці Карпенка-Карого в Луцьку і допустив наїзд на 16-річного пішохода поблизу будинку №2 на вулиці Дубнівській. Хлопець переходив проїзну частину дороги по пішохідному переході. Унаслідок ДТП пішохід отримав тяжкі тілесні ушкодження. Водій же, не надавши йому допомоги, покинув місце пригоди, проте невдовзі зіткнувся ще з двома авто й змушений був спинитися через пошкодження свого транспортного засобу.

Згодом винуватець ДТП, після рішення суду вийшов із СІЗО під заставу у 275 тисяч гривень. А на черговому розгляді справи у суді заявив, що того дня не вживав алкоголь і їхав зі швидкістю 60 км/год. Суд у цій справі декілька разів переносили через важкий стан потерпілого.

Тим часом, після тривалого лікування в Луцькій дитячій клінічній лікарні, Владислава Андрушківа перевели у Львівській військовий госпіталь, де хлопець продовжував боротися за життя.

Наразі, як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел, Влад Андрушків перебуває вдома і потребує реабілітації.

Суд визнав водія винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 286 та ч.1 ст. 135 Кримінального кодексу України, й призначив йому покарання у виді 4 років та 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 3 роки.

Прокуратура Волині оскаржуватиме цей вирок у апеляційному порядку, вимагаючи суворішого покарання для винуватця ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
777 Показати IP 5 Грудня 2017 17:44
Чого не називаєте прізвищ?думаєте шо всі забули?дитину калікою зробив $*ка.
Андрій до 777 Показати IP 5 Грудня 2017 20:34
Я також за те,щоб закон восторжествував,але читайте уважніше текст на рахунок прізвища винуватця.
Valik Показати IP 5 Грудня 2017 17:53
правильно хоч одного мажора засудили...але реально 4 роки малувато...зіпсував хлопчині життя!!!
Таня Строцюк Показати IP 5 Грудня 2017 19:17
А пос^сяку його не покарали? Свідкою пішла? Співучасниця по ходу танцю?
Valik Показати IP 5 Грудня 2017 19:49
але як в нас часто буває рік відсидить на зоні де ніхто рухати не буде і з комфортом а там за хорошу поведінку вийде тай все...
valdis peish Показати IP 6 Грудня 2017 11:17
валік як не знаєш то краще не пиши всяку фігню щоб вийти досрочно треба як мінімум пів сроку відмотати потім комісія
бувалий Показати IP 6 Грудня 2017 23:27
Сидів би у сізо то за рік вжеб два порахували, а там і пів терміну. І не зіпсував він життя дитині а практично знищив. Дитина існує і борется за фактичне існування, а він і на зоні буде падло ЖИТИ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus