USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Постраждалий у ДТП Влад Андрушків уже самостійно дихає

17 Грудня 2016 11:26
Владу Андрушківу вже стало краще, рівень гемоглобіну підвищився, він самостійно почав дихати.

Про це у мережі ВК написала подруга постраждалого у ДТП хлопця Лія Глущенко.

«Зараз все місто переживає та вболіває за життя Влада. І я маю хороші новини. Йому стало значно краще,рівень гемоглобіну збільшився і він самостійно дихає. За вчорашній день понад 35 людей здали кров, що просто не може не викликати усмішку на обличчі. Знаєте, інколи ми говоримо,що світ поганий і навколо одне зло. Так, воно є, але в нашому житті ще досі є промінчики добра, які і роблять цей світ кращим. Дякую вам, люди!», - йдеться у дописі Лії.

Нагадаємо, 58-річний мешканець Луцького району, директор одного із приватних підприємств Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля «Мерседес» у стані алкогольного сп’яніння (3,05 проміле), допустив наїзд на 16-річного хлопця на пішохідному переході на вулиці Дубнівській у Луцьку.

Після того, як збив дитину, він продовжував рух, ще й зачепив 2 транспортних засоби.

Завідувач хірургічного відділення обласної дитячої лікарні Ігор Дородний в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповів, що хлопець донедавна залишався у край важкому стані. Його терміново прооперували.

Згодом всіх небайдужих просили долучитися до збору коштів на лікування Влада і здачі донорської крові, яка була життєво необхідна для юнака.

До слова, винуватець ДТП, після рішення суду, вийшов із СІЗО під заставу за 275 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Іван Показати IP 17 Грудня 2016 11:50
Ціну життя та здоров'я дитини оцінили свободою вбивці в 275 000 грн. А судді і нині там... "Рехформа" судівської системи у всій красі!!! До речі, так само, як прокуратури і поліції. А те, що цю тварину ловлять не в перший раз у неадекватному стані за кермом прокурорам начхати? І, як громаді поснити, що справи цього вир*дка за нетверезий стан за кермом розглядає суто один суддя?
Закон до Іван Показати IP 17 Грудня 2016 13:12
Це новий КПК дозволяє це робити
р Показати IP 17 Грудня 2016 12:31
Слава Богу! Видужуй!
Сераховичі Показати IP 17 Грудня 2016 15:36
Допоможи Боже поправитись хлопчику і не залишитись інвалідом.
бе до Іван Показати IP 17 Грудня 2016 15:39
на привеликий жаль громаді начхати- тому що громада перетворюється в натовп
Тетяна Показати IP 18 Грудня 2016 14:24
Семінаристи здають кров, однокласники проводять благодійні акції, всі церкви моляться за швидше одужання юнака, небайдужі збирають, по можливості, кошти, а що зробив цей негідник, який не тільки в сім"ї Андрушків і Королів, а й для небайдужих в Луцьку приніс таке страшне горе? Не кожен може внести під зхаставу 275 тис. грн. просто так!!! На лікування він щось дав?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus