USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Хто є власниками «комуністичних» маєтків на Світязі

13 Червня 2014 09:19
Питання про те, чи влаштують у ймовірних маєтках Петра Симоненка та Ігоря Калетніка в урочищі Гряда, здравницю, – відкрите. Адже досі невідомо, хто справжні власники цих будиночків та за які гроші вони придбані.

Про це стало відомо під час звіту голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта за 100 днів його роботи вчора, 12 червня.

Нагадаємо, громадські активісти віднайшли на березі озера Світязь кілька маєтків, які, припускають, є власністю лідера українських комуністів Петра Симоненка та його однопартійця Ігоря Калетніка.

Стало відомо, що підставними власниками цих будинків є: така собі Марія Г. – мешканка Одеської області, Володимир А. – мешканець Донецька, Володимир З. – мешканець міста Маріуполь, Олена Г. – мешканка Херсону та одне зі столичних ТзОВ. Зокрема опікувався на Волині цими будинками один із депутатів обласної ради.

Однак поки що достеменно невідомо, хто саме є справжніми власниками тих розкішних будиночків з чималими земельними ділянками. Щоправда, додає очільник облдержадміністрації, розташований поруч вертолітний майданчик наводить на роздуми.

Якщо ж проводити аналогію з Межигір’ям, то, зауважив він, ніхто не сумнівався, що Віктор Янукович свій маєток побудував за народні гроші. У нинішній ситуації зі світязькими будиночками поки неясно, хто власник. До слова, працівникам, які займалися доглядом за цими будинками, останній місяць не платили заробітну плату.

Якщо ж виявиться, що ці землі видані незаконно, в облдержадміністрації обіцяють домагатися націоналізації майна на потреби громади – чи то Шаччини, чи області. Проте поки що ці маєтки - приватна власність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
закон і порядок Показати IP 13 Червня 2014 09:31
Спочатку визначиться чиї то володіння! Людям втюхують різне... Спочатку писали, що належить Азарову, потім сину Януковича, тепер Симоненко з Калетніком... А це приватна власність, а власники не знайдені! У правовій державі вже ті "туристи" отримали б по повній за "екскурсії" до тих маєтків! Межгір'я знали чиє, а тут - вже припущення не проходять, докази треба!!!
ОК до закон і порядок Показати IP 13 Червня 2014 09:42
жаба це така лягушка яка давить а не квакає.........................це тепер хто побудує трішки більшу хатину то будемо вважати його злодієм.............парадокс у тому що жаба давить бездарів..лежнів..туніядців які самі працювати не хочуть а зазіхають на чуже........
закон і порядок до ОК Показати IP 13 Червня 2014 09:56
Погоджуюсь на 150%!!!
уточнення до ОК Показати IP 13 Червня 2014 10:45
Якщо ти бізмесмен, або підприемець і законно заробив, сплативши податки державі - то будь ласка ! А, якщо ти держслужбовець, або ще якийсь чиновник - то звідки такий лавандос, як не за хабарі і 'решалово'.
порядок і закон до закон і порядок Показати IP 13 Червня 2014 10:51
У правовій державі деякі органи вже б давно зацікавились, а звідки гроші і дозволи на будівництво? Там за несплату податків і за неспіввідношення між прибутками і розтратами - ув'язнення і не мале.
Patrik Показати IP 13 Червня 2014 09:58
"Наша мета - комунізм!" - відомий всім лозунг комуністів... Сучасні комуністи вже виконали вимоги даного лозунгу, тобто для себе любимих вони давно вже побудували комунізм.
хехе Показати IP 13 Червня 2014 10:07
мінусує мабуть один з "туристів" бо око поклав на будиночки, а тут правду кажуть що і до чого :)))
віто Показати IP 13 Червня 2014 10:09
Депутат обласної ради напевно знає, чиї це будинки. Не соромтесь, пане Пустовіт, запитайте!
Вільна Волинь Показати IP 13 Червня 2014 10:38
Порошенкові, поки не пізно, треба зупинити цей розгул анархії, а активність тих "активістів" спрямувати в інше русло, наприклад, на Схід у складі Нацгвардії, або в Київ на Майдан, бомжатники прибирати. Бо недалекий той час, коли такі ж люди прийдуть під його будівлю і накажуть йому пересилитись в двокімнатну квартиру на Борщагівці, а його будинок разом з дружиною "націоналізують" для потреб "героїв" Майдану.
Факт до Вільна Волинь Показати IP 13 Червня 2014 10:57
А хто ж маэ контролювати державні органи, як не громадські організації? Їх склад та самодостатність це інше питання, але систему коли прокуратура кришує всіх тра міняти.
Вільна Волинь до Факт Показати IP 13 Червня 2014 11:06
Контрольувати - це одне, а вламуватись на приватну територію, марадествувати і піджимати чужу власність під себе - зовсім інше.
в тему до Факт Показати IP 13 Червня 2014 13:02
Так у тому ж і справа, що як подивишся хто у тіх "громадських організаціях", то...???!!!
думка до Факт Показати IP 13 Червня 2014 13:04
Наведіть приклад хоч одної країни де владу ГО контролюють?:) Там головний контролер - вибори!!! А така анархія як в Україні - це жах!!!
Анонім Показати IP 13 Червня 2014 11:15
хочуть зробити крайнім одного яника, але ж крали то всі і вже як мінімум 20 років!
Громадянин Показати IP 13 Червня 2014 11:24
А пам'ятаєте, яким кривавим диктатором був Янукович? Як він послав війська на Львів? Як його авіація бомбила міськадміністрацію Тернополя? Як його солдати розстрілювали мирних жителів в Луцьку? Пам'ятаєте, як він оголосив нагороду в півмільйона за голову Тягнибока? Пам'ятаєте, як відкололося Закарпатті та пішло в Угорщину? А як грабували маєток Порошенка, який втік до Швейцарії? Пам'ятаєте? Ні? От і я не пам'ятаю .... Але все-таки кривавий був диктатор. Суворий. Добре, що ми його прогнали. І настало щастя і благополуччя. Слава Україні! Героям слава!
Вася до Громадянин Показати IP 13 Червня 2014 14:43
Дончанин. Ти перейшов на українську мову.? Респект тобі троллю..Нарешті ти згадав своє коріння.....
Думаю Показати IP 13 Червня 2014 12:23
А я все не дочекаюся офіційних коментарів щодо докуметів знайдених у Міжегір'ї. Що, думаєте їм ще не дали оцінки? Там же інформації не на одну кримінальну справу проти теперішній в тому числі чиновничків - тишина....
знайка до Думаю Показати IP 13 Червня 2014 13:59
До вашого відома ВСІ документи знайдені у Міжегір'ї вивезли у США!!!
Луцьк123 Показати IP 13 Червня 2014 12:35
"Якщо ж виявиться, що ці землі видані незаконно," А за дупу візьмуть того хто видав,га???? А хто може віддавати землі в Шацьку я думаю Ви знаєте....Тут і слідчих не треба. Але буде як завжди - весь народ знає чиє майно, хто роздавав, а відповідні органи - нєа, ми не вкурсі, слідство покаже.... через років надцять...
Анонім Показати IP 13 Червня 2014 13:19
А якщо нашого пухліка поліського Мартинюка трусанути.Накрав засранець дуже багато
Вільна Волинь до Анонім Показати IP 13 Червня 2014 14:56
Одразу після того, як труханеш Гузя і Вітіва!
ККК Показати IP 13 Червня 2014 13:35
Громадяни АБВГД - бла-бла бла... Скоро повернуться бойові хлопці зі Сходу і влаштують люстрацію через суд Лінча... Бо правоохоронці сплять.
ббб до ККК Показати IP 13 Червня 2014 14:01
тобі першому...
Я Показати IP 13 Червня 2014 14:23
Нічого не можуть наші - лише арештували і ... випустити (також сепаратистів на Сході України). Чому ви не доказуєте до кінця, а то "маєтки є приватною власністю" і все. Якщо ви це знаєте це, то знаєте також, хто є власником. Я приходжу, на превеликий жаль, до висновку, що, ми, українці, ні на що не здатні. Через те й керують країною одні бандити і злодії!
волинянин Показати IP 13 Червня 2014 15:56
невже так тяжко спитати в Романа Володимировича Микитюка кому він будував ці маєтки
ононіму Показати IP 13 Червня 2014 17:17
Не твоє - не роздзявляй рота. Поважай право приватної власності.
Василько Показати IP 14 Червня 2014 00:37
До відома. Даний маєток побудований на території колишньої бази відпочинку ЛАЗ. і вертольотна площадка на території їдальні даної бази відпочинку. ЛАЗ - Львівський автобусний завод. В них і потрібно запитати чиє це
Василько Показати IP 14 Червня 2014 00:40
Всі оці дядькі і тьотки, що захватизували землі, фірми, бази і т.д. і т.п. не якійсь бовдури, з юридичної точки зору до них причепитися неможливо, лише можна звірити дебет з кредитом осіб , на яких все це записане.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus