USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Вночі волинські патрульні виявили двох п'яних водіїв

25 Березня 2023 12:55
За останню ніч патрулювання інспектори виявили двох водіїв у стані сп’яніння.

На дорозі М-19 поліцейські зупинили для перевірки документів автомобіль марки Nissan, який рухався в комендантську годину, інформує патрульна поліція Волині.

Патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти огляд за допомогою приладу Drager. Результат – 1,33 проміле, що перевищує допустиму норму у 7 разів.

Ще одного водія у стані сп’яніння, екіпаж патрульних виявив на вулиці Ковельській, що у Луцьку, за допомогою орієнтування, яке їм надійшло напередодні.

На місці зупинки водій пройшов огляд. Drager показав – 1,83 проміле, що перевищує допустиму норму у 9 разів.

В обох випадках патрульні склали на керманичів протоколи за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші адміністративні матеріали згідно із вчиненими правопорушеннями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus