USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Водія, який збив дитину у Києві, залишили під вартою на 2 місяці

26 Липня 2018 18:39
Шевченківський райсуд Києва обрав Кирилу Островському, який збив 10-річну дівчинку на пішохідному переході на Печерську, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб до 21 вересня без внесення застави.

Таке рішення оголосив суддя Віталій Циктич, повідомляє "Укрінформ".

Прокурор попросив для Островського запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи застави та навів ризики.

Сторона захисту, у свою чергу, наполягала на нічному домашньому арешті або заставі.

Під час судового засідання Островський заявив, що частково визнає свою провину і не мав наміру тікати з місця події.

"Частково визнаю свою провину, шкодую про те, що трапилося", – сказав він.

Він також зазначив, що намагався загальмувати, але в авто чомусь не спрацювала гальмівна система.

Островський розповів, що його друзі та родичі весь час після смертельної пригоди перебувають поруч з матір'ю загиблої дівчинки, надають їй всіляку допомогу.

Зі свого боку прес-секретар столичної прокуратури Надія Максимець сказала журналістам, що власник автомобіля Hummer наразі встановлений і прокуратура клопотатиме до суду про арешт машини, оскільки вона є речовим доказом.

Нагадаємо, трагічна ДТП сталася у вівторок, 24 липня, ввечері, на київському бульварі Лесі Українки. 10-річна дівчинка разом із матір’ю переходила дорогу на зелене світло. Дитину збив позашляховик "Хаммер", за кермом якого перебував 23-річний підприємець.

Дівчинка загинула на місці інциденту.



У той же час, за даними ЗМІ, Островський не зупинився після того, як збив дитину на пішохідному переході, а намагався втекти. Його спіймали свідки аварії, яким поліція перешкодила здійснити самосуд над Островським.

Нагадаємо, за попередньою інформацією, драгер не виявив у водія Hummer алкогольного сп'яніння. При цьому він відмовився надати на перевірку необхідні зразки біоматеріалів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus