USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Що відомо про водія Hummer, який скоїв моторошну ДТП у Києві

25 Липня 2018 17:08
Колишній боксер Кирило Островський, який напередодні збив на смерть дитину у Києві, торгував низькокалорійними солодощами через соцмережі.

Нагадуємо, вчора ввечері, 24 липня, на бульварі Лесі Українки в Києві водій на автомобілі Hummer збив насмерть на пішохідному переході восьмирічну дівчинку та намагався втекти з місця ДТП.

Детальніше про винуватця смерті дитини розповідає Новое время.

Торгував низькокалорійними солодощами і займався боксом

Про те, що за кермом автомобіля, який збив дівчинку, перебував колишній боксер Кирило Островський, першим повідомила інтернет-спільнота Киев Оперативный.

Незабаром сайт КНК Медіа повідомив, що Островський - директор компанії з продажу фітнес-солодощів Fit & Sweet. У вересні 2014 року Видання Капитал опублікувало статтю про цей бізнес Островського.

У статті сказано, що Островський, якому на той момент було 19 або 20 років, "колись професійно займався боксом, тому і оточення у нього завжди було відповідне". Він повідомив, що на запуск справи витратив близько 150 тисяч гривень, і на підприємстві, крім самого Островського, працюють 12 людей - кухарі, продавці та працівники доставки.

У статті вказується, що спочатку просування продукції Fit & Sweet відбувалося "через соціальні мережі", а сама продукція представлена ​​у торгових центрах Ocean Plaza та Аркадія.
Скріншот статті про Островського у Капитале

"Поки що в планах розширення мережі до десяти точок у Києві", - згадувалося в матеріалі.

Де 19-річний Островський взяв 150 тисяч гривень на запуск свого бізнесу, не повідомлялося.

Хоча у статті говорилося, що просування Fit & Sweet починалося у соцмережах, Обозреватель зазначає, що зараз в інтернеті про це підприємство нічого знайти не можна. Сам Островський у 2012 році зареєструвався як Фізична особа-підприємець (ФОП), який займається роздрібною торгівлею овочами, фруктами та кондитерськими виробами у спеціалізованих магазинах, а також торгує тютюновими виробами.

Видання пише, що у соцмережі Facebook є сторінка "імовірно, Островського", але там, крім однієї фотографії, вказівки, що він живе в Києві, та відгуків на сторінках трьох ресторанів, немає ніякої інформації.
Фото зі сторінки у Facebook, яка, імовірно, належить Кирилу Островському

Як Островський намагався втекти після ДТП

Информатор пише, що аварія сталася о 22:30, на бульварі Лесі Українки, 5. За попередньою інформацією, дівчинка з мамою переходили дорогу на регульованому пішохідному переходу на зелене світло.

Hummer, за кермом якого був Островський, збив дитину, не зупинившись на червоне світло, і, як повідомляла інтернет-спільнота dtp.kiev.ua, протягнув дівчинку близько 50 метрів. Скоївши ДТП, Островський спробував втекти.

Однак його незабаром затримали за адресою Мечникова, 2, біля конференц-центру Парус.

Зазначалося, що Островський зняв зі свого авто номери, проте на опублікованих фото видно, що номера немає лише спереду. Задній номер Hummer є - це VIP-номер, всі цифри якого однакові - АІ 8888 ІО.
Фото: Київ Оперативний via Facebook

Информатор пише, що під час затримання Островський пручався і кричав, що з ним поводяться несправедливо. Водночас у поліції стверджували, що у нього не було ознак алкогольного сп'яніння. Видання також опублікувало відео затримання Островського.

Увага! Відео містить ненормативну лексику і не рекомендується людям з чутливими нервами

Що загрожує Кирилу Островському

24 липня голова поліції Києва Андрій Крищенко повідомив ЗМІ, що Островському оголошено підозру за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Санкція статті передбачає від 3 до 8 років позбавлення волі.

Крищенко не став називати ім'я і прізвище водія, але підтвердив, що він 1995 року народження і що водій поїхав з місця ДТП.

Голова київської поліції також повідомив, що у водія відібрано біологічні зразки для проведення експертизи на встановлення факту алкогольного або наркотичного сп'яніння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
АНАТОЛЬ_ Показати IP 25 Липня 2018 17:40
Пicля майдану всi тi мажори живуть зажиточно i припiваючи. Знать шо за вбивство дитини мажору нiчого не буде
Упс до АНАТОЛЬ_ Показати IP 25 Липня 2018 18:11
Ага,а до майдану мажорів пачками садили по тюрмах?є якісь дані???
АНАТОЛЬ_ до Упс Показати IP 25 Липня 2018 18:28
I до майдану мажори борзелi, але от вже пiсля майдану настав повний безпридел, повна безкарнiсть мажорiв та начальства
123ЙО до АНАТОЛЬ_ Показати IP 25 Липня 2018 20:41
Скажу так, до Майдану всі хто хоть якимось боком були дотичні до риготини (ПР), творили що хотіли. Так що анатолька, ти як вже не стараєшся *авном метнути в сторону Майдану, а попадаєш завше в себе... А все чому, бо однакове притягується!
упс до АНАТОЛЬ_ Показати IP 25 Липня 2018 20:55
Мені так здається що раніше було більше цензури...і все було в шоколаді...
ВВК до упс Показати IP 26 Липня 2018 02:10
Коли здається, що потрібно робити...?
лучанин Показати IP 25 Липня 2018 19:05
електрошокер дещо умірив би пил того дауна
Торі Показати IP 26 Липня 2018 08:39
"номер Hummer є - це VIP-номер, всі цифри якого однакові - АІ 8888 ІО". Та тут і без номерів, по самій машині, зрозуміло, що мажор за кермом!! І VIP-номерів не потрібно... Бодло, якому нічого не буде за його вчинок...
Валерй Показати IP 26 Липня 2018 11:56
Нема держави, якщо закони в ній нічого не означають. Покидьків, які їздять на таких машинах і мають із погодженням з криміналом такий бізнес в Києві, притягнути до відповідальності нееможливо. Зараз включаться кримінальні "криші" і спустять на тормозах справу.
Коза Показати IP 26 Липня 2018 16:00
1995 року народження, у 2012 зареєстрований як ФОП - у 17 років!!! Та він геній!
Игорь Показати IP 26 Липня 2018 20:30
Когда здравомыслящие призывают, вставайте, боритесь против беспредела, выходит человек 100-1000, так что не д...уны 99,999999%? И только п...здеж в соцсетях, делами а не словами! Вставай Украина!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus