USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Водій автобуса, що віз акторів «Дизель Шоу», розповів про причину аварії

22 Жовтня 2018 18:24
У Шевченківському суді Києва обирають запобіжний захід водію автобуса, який спричинив масштабну аварію вихідними.

Чоловіка привели до суду під конвоєм. У нього травмована нога. Свою провину він визнає, але запевняє, що за кермом не спав. Він стверджує, що відволікся на Марину Поплавську, яка час від часу підходила до нього, адже відчувала себе зле, повідомляє ТСН.

"Вона стала на коліна, витяглась, каже, що спина болить. В цей момент, може я трошки відволікся на неї. Попереду авто я бачив, але не думав, що так швидко… Коли хотів здійснювати обгін, позаду боковим зором побачив вогні. Злякався і викрутив руль вправо і став на тормози. Все", - каже водій.


Прокуратура наполягає взяти водія під варту без права на заставу. Адвокат просить відпустити підопічного на лікування, бо каже, що чоловік не втече.

У салоні автобуса були гумористи із програми "Дизель Шоу". Під час зіткнення загинула 48-річна акторка Марина Поплавська. У столиці колеги, друзі та шанувальники провели її в останню дорогу. Поховали актрису в Житомирі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Просто Показати IP 23 Жовтня 2018 09:12
Зайцеву посадили? Вже вчепились, бо в цього водія бабла немає....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus