USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Подробиці смертельної ДТП, у якій загинула актриса «Дизель шоу»

20 Жовтня 2018 12:16
Автобус з акторами популярного українського гумористичного проекту "Дизель Шоу" зіткнувся з вантажівкою на Житомирській трасі під Києвом.

Як повідомлялось раніше, в результаті аварії загинула актриса Марина Поплавська. Ще четверо учасників шоу отримали важкі травми.

"Сьогодні, 20 жовтня, о 5.55 год. на 28 км автотраси Київ-Чоп біля села Мила автобус "Неоплан" в’їхав ззаду у вантажівку. В результаті аварії загинула жінка - пасажир автобуса", - йдеться у повідомленні патрульної поліції Київської області.


Поплавська сиділа на передньому сидінні, в результаті зіткнення актрисі відірвало нижню частину тіла, пише УНІАН.

"Марина Поплавська сьогодні загинула внаслідок ДТП по дорозі зі Львова до Києва. Яна Глущенко і Єгор Крутоголов госпіталізовані без загроз для життя. Інші актори доставлені до Києва, їх здоров'ю нічого не загрожує", - йдеться у повідомленні на офіційній сторінці "Дизель шоу" у Фейсбук.

За попередніми даними поліції, водій автобуса не впорався з керуванням, в результаті чого сталося зіткнення з вантажним автомобілем. Всього в автобусі перебували 14 пасажирів.

Водія автобуса затримали у порядку ст. 208 КПК України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus