USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Водіям повернуть «листи щастя». ВІДЕО

1 Серпня 2012 10:34
Після фотофіксації порушення Правил дорожнього руху власнику автомобіля поштою висилатимуть постанову про накладення штрафу.

Про це повідомляє ТСН.

Народні депутати готуються до другого читання законопроекту, яким повертаються на дорогу прилади автоматичної фіксації порушень правил руху.
У 2008 році така практика вже існувала, проте вона не витримала численних судових оскаржень.

ДАІ-шники ‒ за таке рішення. «Треба працювати над введенням фото-фіксації, бо це дієвий спосіб зменшення як постраждалих від ДТП, так і загиблих», ‒ пояснив заступник управління ДАІ МВС України Володимир Резников.

Натомість українські водії знову збираються судитися з інспекцією. «Коли буде автоматична фіксація, протоколи будуть складатися не на місці і без присутності ймовірного правопорушника. Це значно обмежує права громадян», ‒ каже правозахисник Володимир Чемерис.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Андрій Показати IP 1 Серпня 2012 10:56
Мабуть, казна пустішає. Знову літні ДТП стануть інструментом, щоб затягнути паски людям.
VSC. Показати IP 1 Серпня 2012 11:02
Покупаем радар-дектекторы. Только помните, против лазерного TruCam ничего не поможет. У него время фиксации 0,33 секунды.
Юрист Показати IP 1 Серпня 2012 19:54
В судах знову буде завал від позовів. Такі постанови ДАІ тріщатимуть по-швах, так як не витримують жодної критики і згідно діючого законодавства КуПА та інших є завідомо незаконними.
Андрій Показати IP 2 Серпня 2012 12:52
Винесення постанови без участі правопорушника є порушення Конституційних прав і обмеження особи у праві на відвід, зявлення клопотання тощо. Веселенькі будуть адмін позови

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus