USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Водіїв, які блокують доїзд до контейнерних майданчиків у дворах Луцька, оштрафують

7 Жовтня 2022 11:32
У дворах на низці вулиць Луцька працівники муніципальної варти виявили блокування контейнерних майданчиків.

Про це повідомили у департаменті муніципальної варти Луцької міськради.

«Продовжуємо роботу з контролю за дотриманням водіями правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів, зокрема у дворах багатоквартирних будинків.

Сьогодні інспектори з паркування департаменту муніципальної варти провели перевірку щодо виявлення блокування контейнерних майданчиків у дворах по вулицях: Конякіна, Федорова, Кравчука, В’ячеслава Чорновола, Липинського, проспект Соборності. В ході відпрацювання інспектори зафіксували ряд транспортних засобів з порушенням п. 15.10 «е» ПДР України. Тепер, автовласникам доведеться сплатити штраф у сумі 340 грн, відповідно до ч. 1 ст. 122 КУпАП.

Нагадуємо, що протягом 10 банківських днів ви можете скористатися 50 % знижкою, тобто, заплатити всього лиш половину призначеної суми. Тому, поспішіть оплатити отриманий штраф.

Якщо ви стали свідком блокування контейнерних майданчиків для збирання побутових відходів, або інших порушень правил паркування – телефонуйте на гарячу лінію ГШР: 067 0000 679, 066 102 1 102 або надсилайте інформацію на: Viber, Telegram, WhatsApp», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанка Показати IP 7 Жовтня 2022 11:58
А як бути з тими,що блокують доїзд до під'їзду?В будинках живуть пенсіонери і часто швидка зупиняється далеко...а якщо потрібна термінова госпіталізація?Та і так,щось вигрузити габаритне неможливо,бо водії вважають,що вони мають право ставити машину де їм зручно.Потрібно і на них звернути увагу
ABC до Лучанка Показати IP 7 Жовтня 2022 12:43
Для таких потрібен миттєвий штраф - цеглиною по склу. По іншому вони не розуміють.
лучани Показати IP 7 Жовтня 2022 12:58
ближче 5 м від контейнерних майданчиків та/або контейнерів для збирання побутових відходів, місце розміщення або облаштування ..........яких відпові дає вимогам законодавства..... А майданчики не відповідають вимогам, так що ШТРАФ НЕ ЗАКОННИЙ...
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2022 13:14
на вул Кравчука постійно виїжджають на газони, на траву ставлять авто - чого їх не штрафують?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus