USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Найбрудніша вулиця Луцька нарешті стане ошатною, - муніципали

13 Лютого 2017 15:34
Мешканці вулиці Чернишевського нарешті придбали індивідуальні контейнери для сміття.

Сьогодні, 13 лютого, на вулиці Чернишевського нарахували уже 48 таких контейнерів.

Про це йдеться на сторінці Департамент Муніципальної Поліції Луцької міської ради у Фейсбуці.

Як відомо, мешканців приватних секторів штрафували за сміттєві пакети уздовж дороги. ФОТО.

«За місяць важкої роботи на вул. Чернишевського ми змогли досягти результату. Люди придбали індивідуальні контейнери та виставляють сміття, як цивілізовані особи. Сьогодні ми нарахували понад 48 таких контейнерів.

Найбрудніша брудна вулиця накінець стане гарною та ошатною.

Звичайно, є ще і такі, що з авто виставляють пакети, чи тихцем пробують їх прилаштувати до найближчого стовпчика, але ми чергуємо і вживаєм до таких порушників заходів», - повідомляють муніципали.

Нагадаємо, як повідомляв 9 лютого під час телепередачі «Відкрите місто» на каналі «Нова Волинь» перший заступник міського голови Тарас Яковлев, за три місяці лучани вже придбали 600 контейнерів для своїх господарств. Так, на вулицях Ковельській, Чернишевського, Володимирській, Дубнівській вже немає таких проблем з сміттєвими мішками над дорогою. Проблеми, каже посадовець, ще є на Львівській та прилеглих вулицях.

На фото: вулиця Чернишевського у Луцьку

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Лучанин Показати IP 13 Лютого 2017 15:50
Знаючи наших : половину покрадуть частину мимопроповзуючих пьяних побують....шкода людей які купили ці смітники(((
Конт до Лучанин Показати IP 15 Лютого 2017 02:18
Для того,що б поставити такі споруди необхідно,що б був дозвіл пожежників,санстанції ,міліції,архітектури і звісно ЖКГ. ЖКГ вказуе де поставити. Як що контейнер буде вкрадено,чи зруйновано за це відповідальність несе ЖКГ (адже він вказав місце установки) і на місце вкраденого він повинен ставити тимчасово свій подібний контейнер до того часу, поки не знайдуть зловмисника,який зломав,або вкрав пластмасови контейнер і здав його,на утилізацію,за що отримав гроші,зкупить новий контейнер. Дуже добре,що дуже добре,що наявність контейнерів задокументовано . Це зробили муніципали. Що підтвержуе те,що за їх збереження вони і відповідають. Як що контейнер зникне,то люди повинні питати за це муніципалів, які допустили те,що не оберігають контейнери, які люди купили і встановили на вказане владою місце.
Їван Показати IP 13 Лютого 2017 16:16
Ну то, вапше, революція А ну фамілію в студію того продвінутого мудрагеля, який так геніатально, чи то пак геніально, порозставляв ті контейнери ! Тиць - пиць і притулив, як горбатого до стіни. Зараз появляться коменти - нема смітників - погано, є - тоже поганою Яка влада - така і робота. Хлопці, якщо не вмієте робити - то ліпше і не беріться .Бо той дядько, перед воротами якого ви втулили смітника, завтра вам його на голову насадить - і правильно зробить. А коли смітник ще і на дорогу викотиться - то раджу вам вже втікати .
Наталія Показати IP 13 Лютого 2017 16:26
На таку зарплату як муніципали получають . Могли і мусор вивозити .
Ігор луцький до луча Показати IP 13 Лютого 2017 16:34
А ще будуть зупинятись автівки і в їхні контейнери викидатимуть усякий непотріб.
Иван Показати IP 13 Лютого 2017 17:04
Что-то нам тут началихвалить эту банду муницыпалов. Кому-то это надо. А контейнеры для мусора могла бы и власть организовать......а то что людей "раскрутили" на деньги - так это не удивляет
Лом Показати IP 13 Лютого 2017 18:36
За віджату ділянку на розїзді, можно булоб забезпечити не тільки чернишевського контнйгерами. Доречі хтось може оголосити як і хто привласнив?
свідомий Показати IP 13 Лютого 2017 20:21
Геніальне рішення не заздрю комунальникам що забиратимуть це сміття бо в разі обладннання двох- трьох точок в місцях куди люди звикли зносити сміття великими стандартними смітниками адаптованими під сміттєвози загрузка сміття тривала б хвилини а так їм доведеться зупинятись практично біля кожного будинку (мінімум 48 разів бо стільки смітників наразі з гордістю нарахували муніципали),вручну тягнути смітник до машини і вручну ж його висипати, а судячи з розмірів контейнерів зробити це буде не так вже й легко. Також гарантую, що від таких маніпуляцій пластикові контейнери швидко розібються. Вже мовчу що при такому рішенні неможливо збирати сміття роздільно а це основа переробки в цивілізованому світі. Зносити ці вже закуплені контейнери в одне місце теж не вийде бачили, що кожен поставив свій контейнер у себе ж під ворітьми і аргументи в такому разі в людей залізні хто гарантує що інакше їх не покрадуть ну не муніципали ж охороняти їх будуть. Чергове сумнівне досягнення зробленне як завжди без задіяння мозку. В 21 столітті коли всі процеси автоматизовують для комфорту людини роблячи прості зрозумілі і доступні речі унікуми при владі вчергове йдуть своїм особливим шляхом.
Мммм Показати IP 13 Лютого 2017 22:47
а на володимирській ппц що відбувається. люди самі винні в тому, і невже їм не соромно доводити все до такого стану? кльово жити в смітті? на мкс теж багато свиней, на омелянику точніше їм впадло зібратись і вирішити питання про вивіз сміття а простіше вивозити на мкс , кинути , в контейнери якщо пощастить. а жителям будинків потім немає куди той один нещасний пакет викинути... Так що скоріше за все іна Чернишевського нічого не зміниться.
axab Показати IP 14 Лютого 2017 10:44
Правильний підхід до утилізації твердих побутових відходів втілено в селі Зачепилівка Новосанжарського району на Полтавщині за сприяння проекту DESPRO https://www.youtube.com/watch?v=pAN499BU4XM
А2А Показати IP 14 Лютого 2017 11:24
"Сьогодні ми нарахували понад 48 таких контейнерів." Знову помилка. Набридає Вас виправляти. То "майже 102", то "понад 48"!!! В три роки моя дитина рахувала "Один, два, три, багато". На "ВН", в свою чергу "46, 47, 48, багато"
Анонім Показати IP 14 Лютого 2017 15:49
А коли це вулиця Чернишевського стала найбруднішою? район "Красного" вже не в списку?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus