USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волонтери відвезли одяг для людей, які перебувають у луцькому СІЗО

20 Липня 2018 21:07
Волонтери проекту «Соціальні контейнери» 20 липня передали одяг для людей, що перебувають у луцькому СІЗО.

Про це повідомила на своїй сторінці у Фейсбук активістка та громадська діячка Олена Кравчук.

"Сьогодні мали незвичний досвід - завезли одяг у Луцький слідчий ізолятор для людей, які там перебувають, адже отримали інформацію, що вони там часто рушників не мають, не те, що одягу," - пише волонтерка.

Також Олена Кравчук повідомила, що проект "Соціальні контейнери" збирає речі аби вже на початку серпня передати допомогу у зону АТО. Тому, якщо у вас назбирались речі, якими ви не користуєтесь, нагадуємо, що два соціальних контейнери для збору вживаних речей встановили у Луцьку: біля департаменту ЦНАП на вулиці Лесі Українки та біля магазину ПАККО, що на вулиці Ковельській. Сюди можна приносити випраний одяг, взуття, іграшки, книги.

А ті, хто потребує допомоги, можуть приходити до контейнера біля ЦНАПу за одягом в понеділок, середу та четвер з 17.00 до 18.00 години.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 20 Липня 2018 21:23
Це ви ставите контейнери щоб громадяни допомагали малозабезпеченм і потім несете злочинцям одяг? Круто молодці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus