USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь», поступившись «Минаю», вилетіла з Кубку України

25 Вересня 2019 18:22
Луцька «Волинь», пропустивши наприкінці основного часу від закарпатського «Минаю», вилетіла з Кубку України.

Матч відбувся 25 вересня.

Небезпека біля воріт «Волині» виникла вже на 3 хвилині, проте захисники лучан зуміли вибити м’яч після навісу зі штрафного. «Хрестоносці» відповіли ударом Мурзи – просто у руки кіперу закарпатців.

А на 8 хвилині Страшкевич злету після подачі кутового ледь не відкрив рахунок у матчі, але Леванідов врятував «Волинь» від пропущеного голу. «Волинь» мала шанс на 16 хвилині – здалеку пробивав Рябов, але Кулініч відбив його удар, перевівши «кулястого» на кутовий.

Через 8 хвилин Пономар скористався помилкою захисників «Минаю» та вискочив віч-на-віч з голкіпером, але загнав себе у кут та не зумів завдати акцентованого удару, зіпсувавши класний момент.

На 34 хвилині Леванідов своїм сейвом врятував лучан від дальнього удару Кополовця. «Волинь» відповіла моментом Ульянова, який після подачі зі штрафного з вигідної позиції не зумів завдати акцентованого удару головою. Відтак, перший тайм завершився з нулями на табло.

А в другому таймі на 85 хвилині Маїк вирішив долю зустрічі – отримавши простріл від Глаголи, він розстріляв ворота Леванідова – 1:0.

Отож, «Волинь» вилетіла з 1/16 Кубку України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ау Показати IP 25 Вересня 2019 18:28
Нущо мінусатори - далі будете мінусувати. А ж казав гнати треба Тлумака. Команда стає міцним середняком.
Джек до Ау Показати IP 25 Вересня 2019 20:53
Яким середняком? Вони нулі,кожен раз все нижче. Ходять тільки по городу панти ганяють,футбольори вср*ні.По воротам попасти неможуть.
Психопланетарій, Лип Показати IP 25 Вересня 2019 19:54
Ну что сказать, ну что сказать. А.Б.Тлумаку - 40 лет, Профессионализма нет, только начинает тренерскую деятельность, а работать где-то надо.
Ультрас Показати IP 25 Вересня 2019 20:17
Ця поразка - то контрольний по Тлумаку !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus