USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» - «Шахтар»: голлівудський трилер. ВІДЕО

27 Квітня 2012 22:49
У наднапруженому поєдинку півфіналу Кубка України між луцькою «Волинню» та донецьким «Шахтарем» перемогу святкували «гірники». Аби здолати «хрестоносців», їм довелося забити 4 голи.
Матч відбувся 27 квітня на стадіоні «Авангард» у Луцьку.
До слова, востаннє «хрестоносці» грали з донецьким грандом 23 березня. Тоді лучани не втримали нічию і програли з рахунком 1:2, пропустивши вирішальний гол із сумнівного пенальті на останніх хвилинах зустрічі.
Напередодні матчу гравці «Шахтаря» висловлювали бажання здобути перемогу, аби довести, що їхній клуб – найкращий. Натомість наставник ФК «Волинь» Анатолій Дем’яненко обіцяв «попити крові» з донеччан, а футболісти закликали вболівальників прийти на гру.
В свою чергу, українські спортивні журналісти стверджували, що «Волинь» цілком спроможна обіграти «Шахтаря».
Варто нагадати, що лучани вже грали в півфіналі Кубка України проти сімферопольської «Таврії», але тоді – поступилися. Проте досвід здобуття цього трофею в статусі головного тренера має Дем’яненко.
У «Волині» на поле вийшли найсильніші гравці. Не вистачало лише травмованого півзахисника Сергія Пилипчука. Його знову замінив Рамон Лопес.

За сюжетом матч нагадував справжнісінький голлівудський трилер із бразильським присмаком. Всі голи в зустрічі забили представники саме цієї країни.
Зустріч активніше почали волиняни. Двічі бив по воротах Майкон, але м’яч після удару «ножицями» не потрапив у ціль, іншого разу – вдало зіграв воротар «Шахтаря» Андрій П’ятов.

Гості атакували повільно, немов вивчаючи оборону суперника. Зрештою, на 24-ій хвилині «розвідка» завершилася голом. Генріх Мхітарян прострілив зліва в карний майданчик лучан, а Тейшейра не залишив шансів воротарю господарів Денису Шеліхову – 0:1.
Гра дещо заспокоїлася до 34-ої хвилини. Арбітр Віталій Годулян вгледів гру рукою у виконанні захисника «гірників» Ярослава Ракицького у власному штрафному. «Волинь» отримала право пробити пенальті, який реалізував Майкон.
За 2 хвилини Леандро, на думку арбітра, збив у своєму штрафному Тейшейру. Суддя призначив досить сумнівний пенальті у ворота лучан. Кіпер Шеліхов був безсилим проти сильного удару Фернандіньйо.
Кінцівку першого та початок другого таймів команди провели в обопільних атаках, які успішніше реалізував «Шахтар». На 59-ій хвилині арбітр призначив ще один сумнівний пенальті у ворота «Волині». Капітан «Волині» Сергій Сімінін у штрафному майданчику збив Мхітаряна, але суддя чомусь не побачив офсайду у донеччан. Нагодою забити вдало скористався Адріано – 1:3.

Протягом 12-и хвилин наставник донеччан Мірча Луческу проводить три заміни, аби освіжити гру своєї команди, яка все більше «підсідала» фізично та починала програвати лучанам у швидкості.
Однак це не допомогло. На 84-ій хвилині Рамон рикошетом від лівого захисника «гірників» Развана Раца забиває такого жаданого гола. Здавалося, що ось-ось «Волинь» заб’є третього і зрівняє рахунок, але натомість 4-го «цвяха» вбиває автор першого м’яча у ворота лучан Тейшейра.
На 2-ій доданій хвилині різницю в рахунку скоротив Майкон, а «хрестоносці» до останнього намагалися зрівняти рахунок. Але це їм не вдалося.
Тож луцька «Волинь» таки поступилася «Шахтареві» 3:4.
Варто зауважити, що з анонсованих 50 вболівальників «гірників» на стадіоні перебувало 6-9 осіб, з них лише четверо активно підтримували донеччан.

Натомість луцькі фани «відірвалися на повну» - не шкодували свого горла заради «Волині». А після гри низка гравців луцької команди підбігли до паркану та закинули на 17-й сектор свої футболки.
Волинь - Шахтар 3:4

Голи: Майкон (з пенальті), 35, 90 +2, Лопес, 84 - Тейшейра, 24, Фернандіньйо (з пенальті), 38, Адріано (з пенальті), 59, Коста, 88

Волинь: Шеліхов, Сімінін, Шиков, Приндета (Масло, 60), Леандро (Павлов, 78), Шарпар, Ізворану, Насонов (Герасим'юк, 46), Лопес, Савич, Майкон

Шахтар: Пятов, Срна, Ракицький, Кучер, Рац, Фернандіньйо, Степаненко (Ілсіньо, 74), Тейшейра, Вілліан, Мхітарян (Коста, 68), Адріано (Селезньов, 62)

Попередження: Шиков, Сімінін, Павлов - Степаненко, Фернандіньйо, Пятов


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Свій Показати IP 27 Квітня 2012 22:52
Гондулян клон Вакса.Ганьба!!!
Виктор Показати IP 28 Квітня 2012 08:38
Спасибо команде "Волынь"за игру и конечно фанам Луцка.Будет еще праздник в Луцке,это я верю.
Igor_vt Показати IP 28 Квітня 2012 09:14
Ванче Шиков, Мій македонський друже! Я плачу разом з тобою! ЩЕ ПЕРЕМОЖЕМО РАЗОМ!
небайдужий Показати IP 28 Квітня 2012 09:23
Молодці,Волинь-ЧЕМПІОН Судівство, як і в попередньому матчі 23 березня, так і вчора галіме. І трибуни правильно скандували суддя п.... Був на стадіоні, шалений драйв Хочу звернутись до власників клубу, Вам має бути стидно за такий стадіон
Олександр Показати IP 28 Квітня 2012 10:02
Шахтар посередня команда, на даний час за своєю грою вони були б приблизно на 5-7 місці чемпіонату України, але підкуп суддівського корпусу, який здійсьнюється рижим татарином Ахметовим, дає їм можливість втримуватись в лідерах. Ганьба !
вболівальниця Показати IP 28 Квітня 2012 11:20
Голи луцької "Волині" предендують бути найкращими в сезоні, а от гол з одинадцятиметрової позначки чим здивує!
Совість Волині Показати IP 28 Квітня 2012 13:50
Ни один ..., не забил!ПОЗОР!
7 Показати IP 28 Квітня 2012 16:57
а судді - остолопи
Romanas Показати IP 28 Квітня 2012 18:14
Хай котяться під три чорти разом із своїм даунбосом недобитимим ! Цитую з football.ua - "Тепер кротів ненавидить вся Україна", і я в тому числі, бо нема за що поважати ! А "Волинь" ставляють в приклад "Динамо", і є за що. МОЛОДЦІ, так тримати
Волиняка Показати IP 28 Квітня 2012 23:08
Волинь-найкраща,молодці! Борітесь і поборите!
сергей Показати IP 29 Квітня 2012 09:58
ганьба українському суддівству.тільки грають проти шахтаря українські команди так треба підсужувати кротам.видумувати одинадцяти метрові стидно.не лізьте у футбол-ДАУНЕЦКІЄ. А по каналу ТРК УКРАЇНА скажуть що все було в рамках правил. не вірите подивіться там тоже все куплено.ВОЛИНЬ-МОЛОДЦІ ви виграли заслужено.ганьба суддям.висовують кротів за вуха-міліонери задрипані.
Георгій Показати IP 30 Квітня 2012 09:46
Браття! Чого дивуєтесь і обурюєтесь? Хіба Юлю судили не такі самі судді, як Вакс і Годулян? Хіба її вбивають не ті самі іуди, які нищать український футбол? А будете далі виступати, закладуть вибухівку в сміттєзбірники і підірвуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus