USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Волинь» зіграла в нічию з київським «Арсеналом». ВІДЕО

26 Жовтня 2012 20:55
Луцька «Волинь» на останніх хвилинах зрівняла рахунок в матчі з київським «Арсеналом» та врятувалася від поразки.

Матч 13-туру Чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги відбувся 26 жовтня в Києві.

Краще поєдинок розпочали господарі, які отримали перевагу завдяки постійному пресингу. Однак це не змусило «хрестоносців» грати на відбій: вони активно шукали шляхів до воріт киян.

Так, лише свисток арбітра завадив Еріку Бікфалві вийти на вбивчу позицію. Суддя вирішив, що хавбек перебував у офсайді, хоча в цій ситуації він, мабуть, помилився.

Згодом румунський півзахисник кілька разів загострював гру, але очікуваного результату це не дало.

Натомість «Арсенал» постійно біг вперед великими силами та й моментів створив чимало, але господарям ніяк не вдвалося пробити по воротах Сергія Літовченка. А якщо вони й били, то, як правило, ударам бракувало влучності.

У другому таймі відкрити рахунок в матчі міг Абайомі Овонікоко, який не попав у м'яча, перебуваючи за три метри від воріт суперника.

Зрештою приблизно з 70-ї хвилини господарі повністю забрали ініціативу в свої руки-ноги, а ганець Домінік Адійя реалізував її у взяття воріт.

Однак гості спромоглися на подвиг, який здійснили тиждень тому під час матчу з донецьким «Металургом»: зрівняти рахунок.

«Народив» гола капітан «хрестоносців» Сергій Сімінін. Саме після навісу в його виконанні Овонікоко пробив головою повз Євгенія Боровика. Окрилена «Волинь» провела майже всі три додані хвилини на половині поля киян, але вирвати перемогу не спромоглася.

Арсенал - Волинь 1:1
Голи: Адійя, 81 - Овонікоко, 86
Арсенал: Боровик, Леандро, Матуку, Гітченко, Польовий, Валяєв, Флореску, Міколюнас (Куанса, 89), Шацьких, Кобахідзе (Адійя, 67), Ковпак (Старгородський, 80)
Волинь: Литовченко, Сімінін, Масло, Шиков, Насонов, Шандрук, Аржанов, Ізворану (Герасимюк, 58), Савич (Павлов, 90+2), Бікфалві, Суботіч (Овонікоко, 46)
Попередження: Матуку


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вольдемар Показати IP 27 Жовтня 2012 10:47
Адмін , чому коменти ідуть з великим запізненням ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus