USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Волинь» ще не перебудувалася, - Кварцяний

6 Березня 2012 09:15
Анатолій Дем’яненко поки не зміг кардинально змінити манеру гри «Волині», котру прививав підопічним попередній наставник команди Віталій Кварцяний.

Про це у програмі «Профутбол» заявив сам одіозний екс-тренер «Волині», оцінивши переможний матч із «Олександрією», - пише Чемпіон.

«Я вболівав за луцьку команду. Якби програли, були б проблеми в турнірній таблиці, тому що і «Зоря» виграла, і «Карпати» все одно наберуть свої очки», - почав він.

«Говорили, що при Дем’яненко гра команди зміниться... Я його вітаю з перемогою, але, чесно кажучи, я побачив саме стрижневі атаки, - це те, що ми награвали колись. Я думаю, що футболісти це пам’ятали і поки не перебудувалися. А так, і позитивний розвиток, і інша манера гри команди, - все може бути», - зазначив фахівець.

«Пищур сказав про мене, що іноді на тренуваннях ми простоювали. Він у грі іноді простоював, що ж про тренування-то говорити. Чи немає образ? Ні в якій мірі. Я їх всіх сьогодні, можу сказати, поважаю більше, ніж тоді, бо тоді була напруга, був потрібний результат», - визнав Кварцяний.

«Євген Павлов? Я б поки не сказав, що він дуже забивний. Він буде забивати і буде грати. Якщо не буде піжонити - вийде на пристойний рівень. Він метушиться на поле поки що. Все просто! Не треба вигадувати», - заявив Кварцяний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Zavtramen Показати IP 6 Березня 2012 09:50
после Кварцяного "перебудовуватись" придётся ещё года два-три - оно ж как метастазы.......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus