USD 40.00 40.40
  • USD 40.00 40.40
  • EUR 40.25 40.60
  • PLN 10.00 10.25

Волинянам, які вбили і закопали в лісопосадці чоловіка, загрожує довічне ув'язнення

3 Лютого 2020 14:49
Чотирьом волинянам повідомили про підозру у вчиненні організованою групою з корисливих мотивів убивства на замовлення, інформує прокуратура Волині.

Слідство вважає, що вбивство 46-річного мешканця Ковельщини замовив його суперник з мотивів ревнощів та неприязних відносин.

Пособником у вчиненні злочину став 40-річний уродженець Республіки Грузія, мешканець одного з сіл Ковельського району, а виконавцем – його рідний брат, колишній учасник одного зі збройних конфліктів на Кавказі.

Ще один учасник злочину – також уродженець Грузії.

Члени групи, двоє з яких уже мали конфлікти із законом, ретельно спланували свої дії.

Домовившись і жертвою про зустріч поблизу недіючого кафе в Ковелі (місце було вибрано заздалегідь), щоб нібито замовити йому виконання будівельних робіт, зловмисник у ході розмови зранку 16 вересня 2019 року вистрілив потерпілому в голову.

Потім спільники тіло перенесли у ліс, де і закопали.

Завдяки скоординованим діям правоохоронців усіх причетних до вчинення цього злочину було невдовзі затримано.

Триває досудове розслідування, у якому призначено й проведено низку експертиз та накладено арешт на автомобіль підозрюваних.

Троє із членів групи перебувають під вартою. Один – під домашнім арештом.

До слова, за вчинення такого злочину Кримінальним кодексом України передбачено покарання аж до довічного позбавлення волі.

Нагадаємо, що тіло загиблого волинянина знайшли прикопаним у лісопосадці із вогнепальним пораненням голови. 19 вересня у селі Струмівка затримали групу осіб, підозрюваних у скоєнні умисного вбивста чоловіка з Ковельського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дід Панас Показати IP 3 Лютого 2020 15:18
І знову замішані громадяни з Кавказу як і в інших тяжких злочинах.
лінивець Показати IP 9 Лютого 2020 23:09
на тому кавказі є мирні люди чи всі такі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus